TAROM lansează pe 20 iulie, chiar de Ziua Aviației, promoția ”37.000 de aventuri noi”

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM
Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

În cinstea istoriei aviației române, compania națională TAROM scoate la vânzare peste 37.000 de bilete la prețuri promoționale: 68 de euro dus-întors pentru orice destinație internă. Prețurile promoționale pentru cursele externe pornesc de la 128 de euro, dus-întors.

Toate tarifele includ bagajul la cală 23 kg, taxele de aeroport, check-in și bagaj de mână: bilete full-service, așa cum v-a obișnuit compania TAROM. Numai 37.000 de locuri sunt disponibile la promoție, pentru călătorii în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie. Și tu poți fii unul dintre cei 37.000.

În cinstea istoriei aviației românești, compania TAROM lansează oferta anului, în perioada 20-27 iulie. Ai numai 7 zile să îți achiziționezi unul sau mai multe bilete la prețuri chiar de trei ori mai mici! Oferta se supune unor termeni și condiții, iar perioada de călătorie este între 1 octombrie și 30 noiembrie 2023. Grăbește-te, locurile la ofertă sunt limitate!

”Nu am găsit un moment mai potrivit să lansăm oferta anului la TAROM. Reducerile sunt substanțiale, pentru că vrem să dedicăm acest moment deosebit pentru noi, companie simbol a aviației românești, tuturor celor îndrăgostiți de aventură și zbor. Pasagerii noștri trebuie să știe că în următoarele 7 zile, pentru orice călătorie rezervată în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie, prețurile sunt promoționale, reduse semnificativ și da, cu bagajele de cală și cabină incluse. Locurile sunt însă limitate, de aceea este bine să profitați de ocazie și să fiți unul dintre cei 37.000 de pasageri care zboară în această toamnă cu TAROM”, au declarat reprezentanții companiei TAROM.

Cum beneficiezi de ofertă:

Începând de pe 20 iulie și până pe 27 iulie, accesezi site-ul TAROM și achiziționezi unul sau mai multe bilete pe orice destinație, pentru o călătorie în perioada 1 octombrie – 30 noiembrie 2023 și beneficiezi de reducere.

Numai 68 de euro dus-întors pentru orice destinație internă.

128 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Atena, Istanbul, Chisinău, Sofia, Belgrad;

148 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Roma, Praga, Frankfurt, Salonic, Budapesta, Bruxelles, Tel Aviv;

168 EUR, dus-întors, cu toate taxele incluse, pentru călătorii între Bucureşti – Londra, Madrid, Paris, Amsterdam, Amman, Beirut, Cairo;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*