TAROM intră în cel de-al 70-lea an de la înființare. Promoție cu premii pentru pasageri

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM
Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

Compania TAROM deschide anul cu numărul 70 de la înființare cu o promoție dedicată pasagerilor săi. În următoarele 6 zile, fiecare cel de-al 69-lea bilet achiziționat de la TAROM este câștigător și le aduce pasagerilor o reducere de 69% din tariful achitat. Câștigătorii pot folosi suma pentru următoarea călătorie cu TAROM, pe orice destinație. Oferta este disponibilă exclusiv pe site-ul www.tarom.ro și se supune unor termene și condiții.

“La noi timpul nu trece, dar nici nu stă pe loc. La TAROM timpul zboară!”

“Mesajul pe care dorim să îl transmitem astăzi, la intrarea în cel de-al 70-lea an de la înființarea TAROM este mai puțin despre noi și mai mult despre pasagerii noștri cărora le datorăm fiecare pagină din istoria companiei. De aceea ne străduim să le oferim servicii impecabile, promoții atractive și întotdeauna un zbor sigur și confortabil la bordul aeronavelor noastre. Pasagerii noștri ne dau aripi”, a declarat Monica Cramer, director comercial TAROM.

Promoția aniversară TAROM se întinde pe 6 zile începând de pe 18 septembrie, timp în care pasagerii noștri pot câștiga o reducere valorică de 69% la tariful curent al biletului. Reducerea se aplică prin emiterea automată a unui voucher pentru fiecare cel de-al 69-lea bilet achiziționat de pe site-ul www.tarom.ro

Astăzi TAROM aniversează 69 de ani de la înființarea. În 1954, TAROM și-a câștigat independența și a trecut exclusiv în administrarea Guvernului României.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*