Surpriză pentru fanii Untold: TAROM introduce două curse noi către Cluj – Napoca special pentru ei

Aeronavă TAROM. FOTO TAROM
Aeronavă TAROM. FOTO TAROM

Compania TAROM introduce curse noi cu destinația Cluj-Napoca, special destinate fanilor UNTOLD. Festivalierii își pot rezerva de astăzi bilete pentru cursa RO645 cu plecare pe 2 august din București (ora 17:10) și retur pentru cursa RO608 din data de 7 august din Cluj-Napoca (ora 20:05).

“Pentru că am primit nenumărate solicitări să suplimentăm locurile către Cluj-Napoca, am decis să operăm două curse suplimentare dedicate, în special, celor care vor să călătorească rapid spre UNTOLD. Festivalierii pot prinde cursa TAROM de pe 2 august, cu plecare de pe Aeroportul Otopeni, cu retur pe 7 august din Cluj”, au declarat reprezentanții TAROM.

“Locurile sunt limitate. Cei care doresc să ajungă cu avionul la Cluj, pentru Festivalul UNTOLD, ar trebui să achiziționeze rapid biletele noi pe care le-am scos de astăzi la vânzare”, au precizat aceștia.

Biletele noi au fost puse în vânzare de astăzi, 28 iulie și se pot achiziționa rapid de pe www.tarom.ro sau prin aplicația TAROM pentru IOS și Android.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*