Restricții de circulație în Ungaria pentru camioanele de mare tonaj în perioada sărbătorilor pascale

Transportatori. FOTO Schwoaze

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află sau intenționează să se deplaseze în Ungaria că, în perioada sărbătorilor pascale (15-18 aprilie 2022), autoritățile locale vor impune restricții de circulație pentru camioanele de mare tonaj (peste 7,5t), care se vor aplica astfel:

  • 14.04.2022, ora 22:00 – 15.04.2022, ora 22:00 (ora Ungariei);
  • 16.04.2022, ora 22:00 – 18.04.2022, ora 22.00 (ora Ungariei).

Transporturile de animale vii, bunuri perisabile, combustibil și alte bunuri de primă necesitate nu sunt supuse acestor restricții.

Totodată, conform legislației în vigoare aplicabile, transporturile umanitare nu sunt supuse acestor restricții, cu precizarea că este necesară completarea unui formular dedicat.

Cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Budapesta +3613847689, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*