Redmi Smart Band Pro, disponibil în România – „Display mai mare pentru antrenamente mai eficiente”

Redmi Smart Band Pro. FOTO Xiaomi

Xiaomi, lider în tehnologie globală, lansează pe piața din România dispozitivul Redmi Smart Band Pro, brățara de fitness inteligentă care le oferă utilizatorilor un display mai generos pentru antrenamente mai eficiente.

Redmi Smart Band Pro este disponibil în oferta mi-home.ro, în Xiaomi Store Sun Plaza București, în Xiaomi Store Mega Mall București și pe eMAG, începând de la prețul recomandat de vânzare de 259 lei.

Redmi Smart Band Pro: Display mai mare pentru antrenamente mai eficiente

Redmi Smart Band Pro aduce specificații uimitoare la acest nivel de preț, printre care:

Display-ul Full AMOLED de 1.47’’: Redmi Smart Band Pro are un ecran AMOLED cu o dimensiune de 1.47’’ ce asigură o experiență de vizualizare excelentă în timpul antrenamentelor și un confort sporit în timpul utilizării. Afișajul 100% NTSC oferă o gamă bogată de culori și are o luminozitate maximă de 450 de niți, eficientă în lumina directă a soarelui. Redmi Smart Band Pro este o brățară de fitness ușoară și foarte confortabilă.

Mai multe moduri de antrenament: Redmi Smart Band Pro poate monitoriza peste 110 tipuri de antrenamente. Afișează evidența caloriilor arse, schimbările de ritm cardiac și duratele sesiunilor de exerciții fizice. În plus, oferă date metrice amănunțite pentru 15 activități sportive, printre care jogging, înot sau ciclism. De asemenea, Redmi Smart Band Pro detectează în mod automat 3 tipuri de exerciții: alergarea pe bandă, alergarea în aer liber și mersul pe jos. Brățara de fitness inteligentă are o rezistență la apă de 5ATM, de până la 50 de metri.

Funcții inteligente de monitorizare a sănătății: Redmi Smart Band Pro oferă  și detalii despre sănătate. Măsoară ritmul cardiac 24 din 24 de ore și emite vibrații de alertă în momentul în care bătăile inimii devin neregulate. Redmi Smart Band Pro are și funcția de măsurare a nivelului de oxigen din sânge (SpO2) și monitorizează ciclurile de somn, inclusiv cele de tip REM. De asemenea, măsoară nivelul de stres și pune la dispoziția utilizatorilor un exercițiu de respirație.

Durată extinsă de viață a bateriei: Redmi Smart Band Pro are o baterie care rezistă 14 zile, cu o singură încărcare, la un nivel normal de utilizare. În cazul utilizării în modul Power Saving, durata de viață a bateriei poate ajunge și la 20 de zile.

Alte funcții utile: Redmi Smart Band Pro se conectează ușor cu aplicația Xiaomi Wear, acolo unde sunt disponibile rapoarte detaliate ale activităților sportive. Are și alte funcții utile, precum controlarea playlist-ului de melodii din telefon, afișarea datelor despre vreme, a notificărilor referitoare la apelurile și mesajele primite, alarmă, cronometru și funcția Find My Phone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*