Peste 15 speakeri internaţionali şi locali la EBcon. Cea mai mare conferinţă internaţională de Employer Branding din România

Peste 15 speakeri internaţionali şi locali la EBcon

EBcon, prima conferinţă internaţională de Employer Branding din România, revine această primăvară cu a 5-a ediție. Evenimentul va avea loc pe 13 – 14 mai, în București, la Nord Events Center by Globalworth. Participanții vor lua parte la o experiență de învățare completă alături de peste 15 speakeri internaţionali şi locali, masterclass-uri și sesiuni de keynotes. Rezultatele studiului Cei mai doriţi angajatori din România în 2024 vor fi comunicate în premieră, în cadrul EBcon, unde se va desfășura și gala Most Desired Employers.

În cadrul EBcon, participanții vor avea parte de o experiență educativă complexă în care, timp de două zile, vor avea acces la un conținut valoros concentrat pe strategii și activări de Employer Branding. La eveniment sunt așteptați 400 de pasionați de Employer Branding, atât locali, cât și internaționali, care doresc să devină membrii ai primei comunități internaționale de experți în acest domeniu.

Evenimentul va reuni peste 15 speakeri locali şi internaţionali de la companii de renume din Europa, cu o vastă experiență în Employer Branding și cu povești de success inspiraționale.

Aceștia le vor oferi participanților informații esențiale despre cum să abordeze provocările actuale în HR si Employer Branding și despre cum să își îmbunătățească semnificativ brandul de angajator chiar și în situațiile de criză. Pe lângă întâlnirea cu speakerii şi sesiunile de keynotes, participanţii se vor putea bucura și de activitățile din cadrul a 3 masterclass-uri și de zona expozițională a companiilor partenere.

Tot în cadrul EBcon, la finalul evenimentului, va avea loc decernarea premiilor pentru companiile care se regăsesc în topul "Cei mai doriţi angajatori", conform studiului realizat anual de Catalyst Solutions.

Desfășurat timp de 19 ani consecutiv, studiul Cei mai doriți angajatori este, la momentul actual, cel mai cuprinzător instrument care măsoară nivelul de atractivitate al angajatorilor la nivel național. Acesta oferă informații valoroase legate de așteptările și comportamenul candidaților actuali de pe piața muncii.

Moderatorul evenimentului EBcon 2024 va fi ,,Google” Dave Hazlehurst, fondatorul PhCreative, Employer Brand & TX Strategist și autor de bestseller, care, împreună cu Bryan Adams, a pus bazele Employer Branding-ului modern. Lor li se vor alătura o serie de speakeri de la companii renumite de Employer Branding din Europa, speakeri precum: Jonas Molbech-Kuskner, Co-Founder @Hume Agency, Britta Blanski, Employer Branding Consultant@BrittaJune&Co, Ruxandra Ciocirlan, Enterprise Account Director, Growth-Markets@LinkedIn, Kirstin Birner, Manager, Talent Operations @LEGO și Yuliia Horoshchak, Head of Employer Branding @Uklon.

Partenerul Principal al ediției de anul acesta este PORR România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*