Orange dă startul campaniei de Black Friday în magazinul online

Orange Shop. FOTO Orange
Orange Shop. FOTO Orange

Orange dă startul campaniei de Black Friday în magazinul online, orange.ro, cu reduceri la 14 categorii de produse și servicii, discount-uri maxime de până la 354 euro la produsele incluse în ofertă și de peste 70% la servicii.

Campania dedicată celor mai mari reduceri din an, Primul la reduceri de Black Friday, începe astăzi și tine până pe 23 noiembrie 2022.

Pe durata celor 3 săptămâni, clienții vor avea parte de oferte atât la telefoane noi și recondiționate, cât și la obiecte conectate precum smartwatch-uri, boxe sau căști. De asemenea, produsele de tip smarthome (senzori, aspiratoare robot, camere de supraveghere, etc.), gaming și televizoare Smart TV la prețuri atractive vin să completeze oferta Orange.

Cei care doresc să profite de reduceri la serviciile Orange, pot opta pentru oferta Love cu discount de peste 70%, prin care clienții pot achiziționa Fibra 500 + TV Esential la 11 lei/lună în lunile 1-12 din abonament sau pentru oferta cu 50% discount la abonamentul fără telefon Smart Plus 15 (7.5 euro/lună).

Pentru a încuraja un consum responsabil, telefoanele premium recondiționate beneficiază de reduceri de până la 120 euro. Clienții pot achiziționa telefoane premium ce au trecut printr-un proces atent de recondiționare la cele mai înalte standarde, care beneficiază de 12 luni garanție și sunt disponibile acum la prețuri semnificativ reduse. Astfel, aceștia contribuie direct la reducerea impactului produselor electronice asupra mediului înconjurător și la susținerea unei economii circulare.

Iată câteva dintre reducerile pregătite în acest an:

Samsung S21 FE cu discount de până la 128 euro

Aspirator robot Lenovo T1S ce beneficiaza de o reducere de 76 euro

Televizor Samsung 125 cm UE50BU8072UXXH cu 154 euro reducere

Laptop Huawei MateBook 14s I5 Gen11 cu 179 euro reducere

iPhone 11 64GB Black Reconditionat Premium cu discount de până la 120 euro

Samsung Galaxy Watch5 44mm redus cu 75 euro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*