Mobilizare antreprenorială la malul mării

Cristina Chiriac, președinte CONAF. FOTO CONAF

Conform tradiției, Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) organizează primul eveniment de networking de la malul mării, din acest an, cu prezență fizică. Reuniunea va avea loc în data de 18 iunie 2021, ora 18:00, Complex Diplomatic Mamaia.

Printre invitați se vor afla oficialităţi locale, antreprenori de top din Constanta și din țară.

În cadrul discuțiilor vor fi prezentate noile proiecte ale Confederației care vin în sprijinul antreprenorilor cu scopul de a contribui la dezvoltarea propriilor afaceri și a economiei în ansamblul său. Întâlnirea dintre oficialii locali și cei ai mediului de afaceri reprezintă un prilej de a crea pârghii comune de acțiune în vederea conlucrării pe termen mediu și lung.

Președintele CONAF România va prezenta pe larg parteneriatul cu Google România, „CONAF – educaţie digitală pentru antreprenoare” prin care se vor acorda 1.000 de burse femeilor antreprenor care doresc să se certifice în domeniul IT.

„Mă bucur că reușim să organizam astfel de evenimente unde se dezbat și se găsesc soluții la problemele cu care se confruntă mediul de afaceri. Mai mult decât atât, soluțiile sunt transformate în viziune și strategie și sunt implementate prin parteneriat cu autoritățile statului. Exemplul elocvent îl reprezintă proiectul național „Pactul pentru Muncă” prin care am putut contribui la flexibilitatea pieței forței de muncă, iar măsurile analizate în cadrul celor doi ani de dezbateri au fost implementate, cu sprijinul autorităților de resort, prin transpunerea în modificări legislative. Acesta este spiritual antreprenorial de care România are nevoie! Dorința noastră este să sprijinim mediul de business și să contribuim la elaborarea unei legislații care să răspundă provocărilor și nevoilor realității economice”, spune Cristina Chiriac, președinte CONAF.

Despre CONAF

Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin este singura confederație din România ce reuneşte interesele femeilor antreprenor într-o structură închegată. CONAF a luat ființă ca urmare a necesității de a crea o cultură antreprenorială adaptată la noile trenduri în materie de business și asta, nu numai pentru antreprenoriatul feminin, ci și pentru întregul mediu antreprenorial. CONAF reprezintă cea mai mare entitate de acest gen din România, o organizație care promovează și susține antreprenoriatul românesc, lucru fără precedent și care deschide orizonturi de colaborare și cooperare atât pe plan intern cât și internațional. CONAF are în componența sa 2 federații, 10 patronate, 5 asociații și 18 sucursale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*