Ministerul Dezvoltării a virat aproape 220 milioane de lei pentru investiții finanțate prin PNRR

Adrian Veștea. FOTO Ministerul Dezvoltării

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 7.972.032,22 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 95 de obiective de investiții realizate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Sumele au fost decontate pentru lucrări efectuate la proiecte aflate în implementare în cadrul componentelor C5 – Valul Renovării, C10 – Fondul Local și C 15 – Educație, pentru consolidarea seismică și renovarea energetică a unor clădiri rezidențiale multifamiliale și a unor clădiri publice, reabilitarea unor clădiri publice, asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, precum și pentru construirea unor creșe.

Până în prezent, MDLPA a decontat facturi în valoare de 219.751.395,8 de lei, pentru 2.428 de obiective realizate prin PNRR.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*