Milwaukee extinde gama soluțiilor de șlefuit cu acumulator

FOTO Fabrica de PR

Compania Milwaukee își continuă strategia de a înlocui produsele tradiționale cu cablu oferind soluții eficiente alimentate cu acumulatori. Noul șlefuitor cu bandă M18 FUEL™ de 75 mm oferă dulgherilor și constructorilor profesioniști cea mai puternică și adaptabilă mașină de șlefuit cu bandă fără cablu, un ajutor excelent în procesul de îndepărtare a materialului de pe șantier.

Cu un design compact, o suprafață frontală și laterală plată ce oferă o capacitate de șlefuire crescută și un mâner reglabil pentru mai multă flexibilitate, acest produs se adaptează la nevoile fiecărui utilizator. Oferind cea mai bună soluție de colectare a prafului din clasa sa și un design ergonomic, noul șlefuitor cu bandă M18 FUEL™ este o soluție eficientă pentru operațiunile de șlefuire atât din șantiere, cât și în ateliere.

Având o putere de 8 amperi, șlefuitorul cu bandă M18 FUEL™ oferă utilizatorilor un grad sporit de îndepărtare a materialului, având o viteză a curelei de 230 – 410 metri pe minut. Această sculă a fost optimizată pentru lucrări pe șantier, cu un mâner reglabil și un design ergonomic ce permit specialiștilor să lucreze și în colțuri și spații restrânse. Compatibil cu un sac de praf premium cu mai multe straturi și un adaptor universal pentru furtun de vid, șlefuitorul cu bandă M18 FUEL™ de 75 mm oferă cea mai bună colectare a prafului din clasa sa, captând 90% din praf fie prin portul universal pentru praf, fie cu sacul de praf multistrat.

Luminile LED sunt plasate în partea frontală și în lateral, pentru a oferi o iluminare de 180°.

Milwaukee se angajează să contribuie la îmbunătățirea productivității prin furnizarea de soluții bazate pe performanță, astfel încât utilizatorii să poată lucra o zi întreagă pe un singur sistem de acumulatori. Noul șlefuitor cu bandă M18 FUEL™ de 75 mm este compatibil cu întregul sistem. M18™, ce oferă peste 250 de soluții de scule electrice.

M18 FUEL™ este conceput pentru cei mai pretențioși profesioniști din lume. Oferind performanțe de neegalat, toate produsele M18 FUEL™ prezintă trei inovații exclusive Milwaukee — Motorul electric POWERSTATE™, acumulatorul REDLITHIUM™ și soluțiile inteligente hardware și software REDLINK PLUS™ — care oferă putere, durată de funcționare și durabilitate de neegalat pe șantier. Simplu spus, sculele M18 FUEL™ sunt cele mai puternice scule fără cablu de 18V din clasa lor.

Specificații:

M18 FUEL™

 • Tip de acumulator: Litiu-ion
 • Sistem de acumulatori: M18 FUEL™
 • Suprafață de șlefuit: 90 mm x 135 mm
 • Dimensiunea curelei: 75 x 457mm
 • Viteza curelei: 230-410 m/min
 • Buton de blocare
 • Reglare rapidă a vitezei în 5 trepte
 • Port pentru praf
 • Lumină de lucru cu LED dublu
 • Mâner reglabil
 • Greutate cu acumulator: 4,6 kg

Kitul include: (1) șlefuitor cu bandă M18 FUEL™ de 75 mm, (2) acumulatori M18 HB5.5, (1) încărcător FC M12-M18 și (1) cutie HD

Accesorii

Bandă de șlefuit 75 x 457 mm

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*