Hell Energy, brandul de băuturi gata preparate, lansează produse pentru cei cu intoleranță la lactoză și pentru iubitorii gustului intens de cafea

Hell Energy Coffee Double Espresso. FOTO Image PR
Hell Energy Coffee Double Espresso. FOTO Image PR-

HELL ENERGY își extinde gama de băuturi pe bază de lapte și cafea – Energy Coffee – cu două noi sortimente.

Brandul de băuturi gata preparate pe bază de lapte și cafea, care a intrat pe piața din România în 2019 lansează două noi produse, respectiv Energy Coffee Coconut, dedicat celor cu sensibilitate sau intoleranță la lactoză și Energy Coffee Double Espresso, ideal pentru iubitorii gustului intens de cafea.

Conform unor studii recente1, aproximativ 65% din populația globală are o capacitate scăzută de a digera lactoza după perioada copilăriei. Intoleranța la lactoză este foarte frecventă în anumite grupuri etnice precum cele din Africa de Vest, Emiratele Arabe, Grecia și Italia, iar în rândul celor din Asia de Est procentul acestora ajunge până la 70-100%. Prevalența intoleranței la lactoză este cea mai scăzută la populațiile cu o istorie lungă de dependență de produsele lactate nefermentate ca sursă importantă de hrană, doar 5% dintre europenii din nordul și centrul continentului având intoleranță la lactoză. Cu toate acestea, cercetările sugerează că factorii principali ai simptomelor generate de intoleranța la lactoză sunt legați mai degrabă de cantitatea ingerată, de greutatea corporală și de diferențele genetice în non-persistența lactazei (LNP), mai degrabă decât de caracteristici legate de gen, vârstă sau grupuri etnice.

„HELL ENERGY a lansat gama de produse Energy Coffee în vara anului 2019, inițial cu 3 arome disponibile. Aceasta a devenit populară rapid în rândul consumatorilor datorită calității ingredientelor, dar și a modului care se îmbină aromele. Având în vedere feedback-ul consumatorilor și succesul înregistrat de primele varietăți lansate, am luat decizia să ne extindem gama de produse cu aceste două noi sortimente, adaptate nevoilor actuale și cererii venite din partea pieței”, a declarat Márton Domokos, Director Executiv HELL ENERGY Romania.

Băuturile pe bază de lapte și cafea sunt ambalate în recipiente din aluminiu la 250 ml și sunt fabricate cu ingrediente premium și fără conservanți, astfel încât să ofere o experiență de calitate, într-un ambalaj practic și prietenos cu mediul. Ca și celelalte băuturi din gama Energy Coffee, noile sortimente de băuturi cu lapte și cafea sunt produse din extract de cafea Robusta și Arabica, conținând 40 mg de cofeină la 100 ml de produs.
HELL ENERGY este prezent cu gama sa de băuturi pe bază de lapte și cafea nu doar în România și Ungaria, ci și în alte 20 de țări, printre care Grecia, Croația și Marea Britanie.

Băuturile energizante din portofoliul HELL ENERGY conțin ingrediente de înaltă calitate: 90% apă, zahăr granulat, vitamine și arome, fără conservanți. Acestea trec prin peste 100 de teste de verificare până ajung pe piață, în una dintre cele mai performante unități de producție din Europa. Un studiu recent realizat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară despre băuturile energizante arată că un adult sănătos poate consuma în siguranță 5 produse de acest tip pe zi (de 250 ml, cu 32mg/100ml cofeină pentru fiecare produs).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*