FOTO A doua ediție a Festivalului LaRock va avea loc între 15 – 18 august

LaRock Festival. FOTO LaRock Festival.

Cea de-a doua ediție a Festivalului LaRock se va desfășura între 15 – 18 august la Domeniul Cantacuzino.

Pe o suprafață de 150 de hectare, între copaci seculari și câmpuri întinse de iarbă verde, LaRock promite un spectacol de neuitat, sub cerul liber. Anul acesta festivalul se întinde pe durata a 4 zile, dar și 3 nopți, ediția 2 promițând nu una, nu două, ci trei scene: Main, Diskoteca și Avangard.

Printre trupele care vor urca pe scenele festivalului se află: Vama, Subcarpați, Alternosfera, Zdob și Zdub, Trooper, Dirty Shirt, S.P.P., Masterpiece, Altar, Toulouse Lautrec, MyQueen, The Zoo, Rosu Vara, Nuante, Sedativ, Driftwood, Mental District, Star Crystal, Romb, The Voodoo Child, Civic Rebels, Myst, Lunatic si Green Prophet.

Dar festivalul LaRock nu este doar un sanctuar al rockului tradițional. Când ceasul bate miezul nopții, scena LaDiskoteca ia viață într-un mod spectaculos, oferind un tribut strălucitor anilor ’90 și 2000. Sub cerul înstelat, într-o ploaie de lumina și neon, ce te transpune direct în epoca disco, Snap! și Technotronic, alături de carismaticul Eric Martin, vor fi capii de afiș.

Nu sunt singurii maestri ai platanelor care vor electriza noaptea; alături de ei, DJ Jiji Lazar, K-lu, Saya, Chester May Drum, Mugur, DJ Claude, DJ Papee, DJ Cristi, DJ iuLio, Tripolar și OldMan vor transforma fiecare moment într-un carnaval al muzicii și luminii.

Pentru familii, LaRock este un loc de joacă ideal! Pachetul special de zi include activități ca pictura pe față, animatori, personaje din povești, locuri de joacă dinamice, tobogane de apă și spectacole de magie, toate gândite să aducă zâmbete pe chipurile celor mici și să creeze amintiri prețioase.

Facilitățile festivalului sunt de top, incluzând locuri de parcare generoase, zone de camping amenajate, selecții culinare gourmet, inclusiv burgeri, dulciuri, sucuri proaspete și opțiuni vegane, toate completate de răcoritoarea zonă de gelato, perfectă pentru zilele calde de vară.

„LaRock nu este doar un festival, ci o experiență completă, o poveste pe care o trăiești pas cu pas, notă cu notă. Așadar, nu rata ocazia de a fi parte din această aventură. Vino să scriem împreună capitole de neuitat în cronicile verilor noastre rock. Biletele sunt disponibile acum. Alătură-te familiei LaRock și pregătește-te pentru o experiență memorabilă!”- informează organizatorii.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*