Expoziția de utilaje și echipamente agricole, EXPOAGROUTIL, își deschide porțile, la Constanța, pe 20 mai 2021, după o pauză de 2 ani

Tehnologie pentru agricultură. FOTO 12019
Tractor FOTO 12019

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța organizează, în parteneriat cu Direcția Agricolă a județului Constanța, în perioada 20 – 23 Mai 2021, după o pauză de 2 ani, expoziția EXPOAGROUTIL, una din cele mai importante manifestări expoziționale de profil din țară din domeniul agriculturii, cu tradiţie pentru zona Dobrogea.

EXPOAGROUTIL se desfășoară în parcarea celui mai mare complex comercial din Constanța, VIVO! Mall, pe o suprafață de aproximativ 15 000 mp și reunește peste 30 de firme, producători și importatori de utilaje și accesorii agricole din întreaga țară, dar și din Grecia, Ucraina și Polonia.

Toate normele de prevenție Covid-19 vor fi respectate din partea organizatorilor și avem aceleași așteptări și din partea vizitatorilor.

În cadrul EXPOAGROUTIL, firmele expozante au prilejul de a întâlni potențiali clienți din zona de Sud-Est a României, una dintre cele mai importante zone agricole din țară.
Eveniment de referinţă pentru agricultură, expoziția prezintă utilaje, echipamente şi materii prime, dar și auto (SUV-uri), flori şi plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere şi altele, această ediție fiind axată în special pe segmentul de echipamente pentru irigații, fertilizări și inputuri pentru agricultură.

Program de vizitare:

  • Acces public: 20 – 22 Mai : 10.00 – 19.00
  • Duminică, 23 Mai : 10.00 – 15.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*