DualStore lansează iSEN Mobility, prima aplicație românească pentru trotinete electrice

Ioana Szentlaszloi. FOTO Clear Communications

DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, lansează iSEN Mobility, prima aplicație românească pentru trotinete electrice. Aplicația le oferă utilizatorilor posibilitatea de a gestiona o parte din funcțiile trotinetelor iSEN cu ajutorul telefonului mobil.

Astfel, blocarea și deblocarea trotinetei, aprinderea și oprirea farului, schimbarea treptei de viteză și a unităţii de măsură a vitezei etc. pot fi setate direct din aplicație. Cu ajutorul iSEN Mobility, utilizatorii sunt la curent cu media săptămânală și numărul de kilometri parcurși în total și la ultima cursă, precum și cu nivelul bateriei și temperatura acesteia.

Aplicația poate fi personalizată cu informațiile utilizatorilor despre vârstă, sex, greutate și înălțime. Utilizatorii pot accesa și secțiunea Ajutor, unde primesc suport tehnic, în timp real, de la specialiștii iSEN.

Realizarea aplicației a presupus o investiție de peste 30.000 de euro, DualStore.ro devenind astfel primul producător român de trotinete electrice cu aplicație dedicată.

„Am lansat aplicația iSEN Mobility din dorința de a le oferi un ajutor în plus utilizatorilor trotinetelor iSEN, astfel încât să poată folosi aceste dispozitive mai bine, mai ușor, și să aibă acces la toate statisticile despre starea produsului sau cursele realizate. Vedem acest pas ca pe o evoluție firească, în încercarea noastră de a fi mai aproape de clienți”, spune Ioana Szentlaszloi, cofondatoarea DualStore.ro.

Compania a alocat peste 400.000 de euro în dezvoltarea brandului propriu iSEN, din vara anului 2021, când a fost lansat, și până în prezent. Investiția a fost direcționată în producția de trotinete și biciclete electrice.

Portofoliul iSEN listează 6 modele de trotinete electrice și 3 modele de biciclete electrice, disponibile în mai multe culori. Compania a completat portofoliul de produse anul acesta cu noi modele, realizând un upgrade de gamă în primăvară.

Pe categoria de trotinete electrice, a lansat modelul iSEN X10, cu o putere  a motorului de 2.400 W ( 2×1.200 W) și tracțiune față + spate.

La categoria de biciclete electrice, DualStore.ro a introdus, anul acesta, în portofoliu un model de bicicletă, iSEN Q3, mai mare, cu roți de 20 inci și 3 moduri de rulare: clasică, asistată electric și full electric.

În prezent, compania lucrează la un nou upgrade de gamă și estimează, pentru acest an, o investiție de 100.000 de euro pe acest segment de produse.

„Colaborarea directă cu furnizorii din China și Europa ne oferă posibilitatea de a aduce pe piață modele în exclusivitate, la prețuri competitive. Trotinetele și bicicletele electrice sunt asamblate în România, cu piese importate din China”, mai spune Ioana Szentlaszloi.

Vânzările de trotinete și biciclete electrice au reprezentat 10% din totalul de 2 milioane de euro înregistrat de DualStore.ro în 2022. Compania estimează, pentru 2023, ca vânzările de trotinete și biciclete electrice să ajungă la 35% din totalul vânzărilor DualStore.ro.

Despre DualStore.ro

Lansat în 2007, la Baia Mare, DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN, a înregistrat anul trecut un business de peste 2 milioane de euro. Compania comercializează online diferite categorii de produse, de la telefoane mobile (smart, rezistente, clasice), camere auto de bord, gadget-uri, trotinete şi biciclete electrice, la tablete PC, laptop-uri, media playere cu Android, proiectoare, ceasuri smart, brățări fitness şi căști audio.

În vara lui 2021, DualStore.ro a lansat  brandul propriu, iSEN, sub care se regăsesc diferite produse: trotinete şi biciclete electrice, căști audio cu bluetooth, ceasuri smart, camere auto DVR şi alte gadget-uri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*