Lucrări în zona carosabilă de la trecerea la nivel cu calea ferată de pe DJ 102, comuna Dumbrăvești

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în zilele de 8 și 9 iunie 2022, în intervalul orar 08.00 – 16.00, se vor executa lucrări de reparații în zona carosabilă de la trecerea la nivel cu calea ferată situată la intersacția dintre linia de cale ferată Buda – Slănic, km 14+630, și DJ 102, Comuna Dumbrăvești, Sat Găvănel.

Lucrările sunt executate de SRCF București, în regie proprie, și constau în înlocuirea dalelor de beton deteriorate (interioare și exterioare), înlocuirea prinderilor șină-traversă, rectificarea direcției și nivelului liniei prin buraj și turnare asfalt.

În perioada de execuție a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat pe o bandă, zona urmând a fi semnalizată corespunzător, cu indicatoare rutiere, panori de presemnalizare și balize pentru delimitarea părții corespunzătoare deschise circulației.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*