Doraly.ro asigură un stoc de peste 200.000 de produse pentru campania de Black Friday

Black Friday. FOTO mmi9

În contextul problemelor în lanțurile de aprovizionare la nivel internațional, Doraly.ro, primul marketplace cu prețuri elastice din România, anunță un stoc record de peste 200.000 de produse pentru campania de Black Friday. Aflată la cea de-a treia ediție, campania din acest an se derulează în perioada 4-19 noiembrie 2021 și aduce reduceri de până la 80%.

De aceste reduceri pot beneficia atât persoanele fizice, cât si cele juridice care comandă produsele online, beneficiind de prețuri elastice, diferențiate în funcție de vânzări angro sau retail. În stocul de produse intră următoarele categorii:

50.000 de detergenți și pachete de curățenie

27.000 de electrocasnice de bucătărie

3.000 de aparate și accesorii de îngrijire personală

14.000 de electrocasnice de îngrijire pentru casă

12.000 de lustre, candelabre și aplice

35.000 de jucării pentru copii

45.000 de scutece pentru copii

25.000 de dulciuri

4.000 de echipamente de fitness

1.500 de coșuri cadou

În acest an, pe lângă stocul record de produse disponibile și numărul crescut de comercianți prezenți în marketplace, o altă noutate este reprezentată de metoda de livrare, clienții având opțiunea de a alege și livrarea de tip Easybox, care prezintă avantaje financiare și de timp.

De asemenea, clientii care vor comanda de pe Doraly.ro în perioada campaniei de Black Friday, în valoare de minim 300 de lei, vor fi înscriși la tragerea la sorți care are ca premiu un voucher de cumpărături în valoare de 500 de euro, împreună cu o plimbare oferită de influencerul partener, Andy Popescu, cu unul dintre autoturismele acestuia, Lamborghini Aventador.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*