Cu trenurile CFR Călători la Festivalul Neversea

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

CFR Călători informează că în perioada 7 – 10 iulie, “Trenurile Soarelui” sunt la dispoziția celor care merg la Festivalul Neversea.

Toate regiunile ţării sunt conectate cu litoralul românesc, CFR Călători oferind tuturor posibilitatea de a călători fie cu trenurile directe dinspre Arad, Deva, Timișoara Nord, Reșița Nord, Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov, Suceava, Iași, Galați, Buzău, fie prin asigurarea unei conexiuni rapide din București Nord prin intermediul trenurilor care circulă într-un orar cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța și retur pentru Festivalul Neversea. Toate “Trenurile Soarelui”  au în compunere vagoane clasă climatizate.

CFR Călători va asigura compunerea maximă tehnic disponibilă pentru fiecare garnitură de tren.

Pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport și pentru a ne putea adapta cât mai bine capacitatea de transport la numărul de locuri solicitat, CFR Călători vă recomandă să vă planificaţi din timp călătoria, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie și să folosiți toate trenurile din programul de circulație “Trenurile Soarelui”.

Biletele pot fi achiziţionate cu anticipație de 30 zile, utilizând următoarele canale de vânzare:

online de pe cfrcalatori.ro;

din aplicația mobilă “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery);

de la automatele de vânzare bilete din gări;

de la casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați (agenții de turism).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Cel mai bun mod de călători în această vară? – BizPLUS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*