Cseke Attila: “Am semnat 58 de noi contracte pentru amenajarea teritoriului, cu finanțare din PNRR”

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 58 de noi contracte finanțate prin Componenta 10 – Fondul local din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Contractele încheiate între autoritățile publice locale din 54 de unități administrativ-teritoriale și Ministerul Dezvoltării au ca obiectiv realizarea documentațiilor de amenajarea teritoriului și planificarea urbană, iar valoarea totală a acestora este de 33.120.373,44 lei.

Astfel, până în prezent, prin această componentă a PNRR, au fost semnate 198 de contracte, în valoare totală de 228.386.706,83 lei, a precizat ministrul dezvoltării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*