Corneliu Pricope și Sorin Orzac sunt noii prim-vicepreședinți ai UNPR

Înțelegere comercială. FOTO ccfb
Înțelegere comercială. FOTO ccfb

În cadrul Conferinței Naționale Extraordinare a Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), membrii UNPR cu drept de vot i-au ales pe Corneliu Pricope (UNPR N-E Moldova) și pe Sorin Orzac (Asociația Întreprinzătorilor Maramureș) în cele două funcții de prim-vicepreședinți rămase vacante.

Votul a fost unanim, dovedind influența celor doi lideri regionali asupra evoluției UNPR. De asemenea, președintele Organizației Patronilor Sălaj, domnul Alin Buză și președintele UNPR N-V, domnul Daniel Rîtea au fost aleși în funcția de vicepreședinți ai UNPR.

Conferința Națională Extraordinară, la propunerea președintelui UNPR, domnul Ioan Lucian, a aprobat cu unanimitate de voturi alegerea domnilor Marian Petru Miluț și Marin Viorel Dica în funcția de membri de onoare ai UNPR.

Președinte timp de 14 ani, Marian Petru Miluț, a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea UNPR, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, menținând-o în fruntea mișcării patronale din România.
În cadrul Colegiului Național Director (CND) ce s-a întrunit cu două ore înainte de Conferința Națională Extraordinară, a fost aprobată înființarea Comisiei de Muncă, Relații de Muncă și Servicii Externalizate, în fruntea acesteia fiind ales președintele UNPR Centru Transilvania, domnul Ștefan Moldoveanu.

A mai fost ales în cadrul ședinței CND, Sebastian Hedea în funcția de președinte al Comisiei Comunicare și Imagine și Tudor Rădăcineanu în funcția de președinte al Comisiei de Tineri Antreprenori.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*