Consiliul Concurenţei analizează preluarea Netopia Holding S.A. de către Innova/7 SCA – SICAV RAIF

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Innova/7 SCA SICAV – RAIF intenționează să preia, prin intermediul Fastnet S.a.r.l., compania Netopia Holding S.A. și firmele controlate de aceasta – Netopia Financial Services S.R.L., Web2SMS S.R.L., Mobilpay S.R.L. și MPX Pay Services S.R.L.

Innova/7 SCA SICAV – RAIF face parte din Grupul Innova, care include mai multe vehicule de investiții.

Fastnet S.a.r.l. este un vehicul investițional înființat special pentru scopul realizării tranzacției.

Netopia Holding S.A. și firmele pe care le controlează oferă servicii pentru companiile care desfășoară comerț electronic, inclusiv soluții de (procesare) plată online și cu telefonul mobil și servicii de marketing digital.

În conformitate cu prevederile Legii concurenței (nr. 21/1996), această operațiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care va evalua această tranzacție în scopul stabilirii compatibilității cu un mediu concurențial normal și va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin fax la nr. 021 405 45 12 sau prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*