CNAIR a semnat contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate necesare construcției drumului de mare viteză Baia Mare – Bistrița

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

CNAIR a semnat 2 contracte având ca obiect Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru “Drum de mare viteză Baia Mare – Bistrița, Lot 1 Baia Mare – Dej și Lot 2 Dej – Bistrița, cu ofertantul declarat câștigător, respectiv Asocierea S.C. Quadrante Viaponte Proiectare SI Consultanta S.R.L. – S.C. Metroul S.A. – Capital Vision S.R.L.

Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 1 este de 12.746.666,57 lei fără TVA.

Valoarea contractului de servicii pentru Lotul 2 este de 8.376.369,89 lei fără TVA.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile – Programul Operațional de Transport.

Durata fiecărui contract este de 18 luni, din care:

  • Studiul de Fezabilitate – 14 luni de la Data de Începere;
  • Documentația suport pentru Asistență Tehnică acordată Beneficiarului pentru depunerea și susținerea Aplicației de Finanțare – 17 luni de la Data de Începere;
  • Documentația Tehnică (parte integrantă din documentația de atribuire) a contractului/contractelor de proiectare și execuție lucrări pentru Asistența Tehnică acordată Beneficiarului, precum și documentele aferente perioadei cuprinse intîe momentul publicării Anunțului/Anunțurilor de Participare și termenul/termenele limită de depunere a ofertelor – 17 luni de la Data de Începere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*