A debutat o nouă sesiune de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici

FOTO Ministerul Dezvoltării

În perioada 18–21 iulie 2022, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) organizează, pentru a doua oară, conform procedurii modificate în 2021 și revizuite în 2022, aprobată de ministru și publicată pe site-ul MDLPA și în Monitorul Oficial al României, examenele de atestare tehnico-profesională a verificatorilor de proiecte și a experților tehnici, anunță ministrul dezvoltării, Cseke Attila.

Față de sesiunea din decembrie 2021, când s-au înscris 1.707 candidați, anul acesta s-au înregistrat 916 candidați care vor susține 1.633 examene pentru toate domeniile de atestare, în șase centre de examinare (București, Brașov, Cluj, Iași, Timișoara și Constanța).

Astăzi, în prima zi de examinare, sunt prezenți 381 de candidați în toate cele șase centre, a precizat ministrul.

În premieră, dosarele  de înscriere au fost înregistrate exclusiv în noul portal creat de MDLPA în acest scop, https://atestari.mdlpa.ro/portal/inscriere, în perioada 10-24 iunie 2022.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*