Consiliul Concurenței analizează preluarea Meridian Bioscience de către Biosensor și SJL Partners

Bogdan Chirițoiu. FOTO Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței analizează tranzacţia prin care SD Biosensor, Inc. și SJL Partners, LLC vor prelua compania Meridian Bioscience, Inc.

SD Biosensor, Inc.  este o firmă sud-coreeană specializată în domeniul diagnosticării in vitro.

SJL Partners, LLC este, de asemenea, din Coreea de Sud și administrează fonduri de investiții de tip private equity.

Meridian Bioscience, Inc., companie americană listată pe bursa NASDAQ, este activă în domeniul diagnosticării in vitro.

Toate cele trei companii activează pe piața din România.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această tranzacție trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Autoritatea va evalua operațiunea în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*