Joburile remote atrag de 4 ori mai mulți candidați. Peste 200 de oportunități de carieră disponibile în cadrul Remote & Hybrid World

Laptop. FOTO StartupStockPhotos

Până pe 21 aprilie, pe Hipo.ro, portalul de joburi numărul 1 în România pentru candidați cu studii superioare, se desfășoară în premieră Remote & Hybrid World. Primul eveniment de carieră din țară cu focus doar pe joburi remote și hibrid reunește peste 200 de joburi din București, Timișoara, Iași, Brașov, Oradea și Constanța.

Joburile remote și hibrid sunt din ce în ce mai populare în contextul actual, iar conform studiului Piața forței de muncă Hipo.ro, în 2024, 49,7% dintre oportunitățile de carieră deschise de angajatori vor fi în sistem hibrid sau remote, 33,5% un mix Remote, Hibrid și la sediul companiei, iar 16,8% vor fi joburi care implică prezența la birou. În ceea ce privește nivelul de experiență, conform datelor Hipo.ro, din totalul joburilor remote & hibrid 45% sunt pentru candidați entry-level, 30% pentru studenți și proaspăt absolvenți, iar 25% sunt pentru profesioniști. Referitor la distribuția oportunităților de carieră raportat la domeniile de activitate, cele mai multe joburi sunt în IT Software, Contabilitate – Finanțe, Customer support, Inginerie, Achiziție-Logistică, Vânzări și Marketing.

Oportunitățile de carieră în sistem hibrid sau remote reprezintă astăzi o componentă esențială a companiilor competitive care vor să atragă cei mai buni angajați. Este, în primul rând, o dovadă de flexibilitate și apreciere față de nevoile candidaților. Un exemplu foarte bun sunt anunțurile pentru locurile de muncă în sistem remote&hibrid care se află, în acest moment, la cel mai ridicat nivel. Din analizele noastre, pe www.hipo.ro, joburile publicate cu mențiunea că sunt în sistem remote atrag de 4 ori mai mulți aplicanți decât cele care presupun prezența la birou. Pentru a veni în întâmpinarea acestei cerințe, atât din partea candidaților, cât și a companiilor, am creat un eveniment la nivel național – Remote & Hybrid World care își propune să ofere companiilor cadrul potrivit pentru promovarea joburilor în sistem remote & hibrid, iar candidaților locul unde pot avea acces la toate oportunitățile de carieră disponibile în acest moment. – Constantin Hodorogea, Project Manager Remote & Hybrid World

Indiferent de nivelul de experiență avut, în cadrul evenimentului vor fi disponibile peste 200 de oportunități de carieră în sistem remote sau hibrid din cele mai mari orașe din România.

Participarea noastră la Remote & Hybrid World reprezintă o ocazie extraordinară de a ne conecta cu profesioniști talentați, care sunt în căutarea unui mediu de lucru flexibil. În acest moment, suntem în căutarea de noi talente pentru o varietate de roluri remote, deschise vorbitorilor de diferite limbi, cum ar fi spaniola, italiana, franceza, engleza și nu numai. Îi invităm pe toți cei interesați să exploreze site-ul de cariere TELUS International Romania pentru a găsi rolul care se potrivește cel mai bine cu aspirațiile și competențele lor. Fiecare rol vine nu doar cu oportunitatea de a lucra într-o echipă globală, ci și cu promisiunea unei culturi organizaționale care valorizează contribuțiile individuale și sprijină creșterea personală și profesională. – Florin Hulea, Talent Acquisition Manager, TELUS International

Suntem încântați să participăm la Remote & Hybrid World. nShift își ia angajamentul să ofere colegilor posibilitatea de a alege modul de lucru care se potrivește circumstanțelor personale, fie că este hibrid sau remote. Suntem în căutare de colegi în diferite roluri în România la toate nivelurile, și vă încurajăm să ne urmăriți prin intermediul paginii noastre de cariere și astfel să putem rămâne în legătură pentru oportunitățile viitoare: https://careers.nshift.com/ – Christian Stevens, Director Recrutare, nShift

Persoanele interesate să își găsească un job remote sau hibrid o pot face accesând https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/angajatoridetop/business/Harta_centre_business/ până pe 21 aprilie. Tot ce au de făcut candidații este să își creeze un CV pe Hipo.ro și să aplice cu acesta la oportunitățile de carieră care li se potrivesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*