Consiliul Concurenței analizează preluarea East Truck Center de către Mereu Valentin, AFIN și Maurizio Michele Giovanni Rossetto

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Mereu Valentin, Afin (Holding) S.A. și Maurizio Michele Giovanni Rossetto intenționează să preia East Truck Center S.R.L..

East Truck Center S.R.L. comercializează cu ridicata piese și accesorii pentru autovehicule comerciale și activează pe piața comercializării cu amănuntul a autovehiculelor comerciale, a pieselor auto și accesoriilor pentru acestea, precum și pe piața serviciilor de întreținere și reparații.

Mereu Valentin este asociat unic al East Truck Center S.R.L..

Afin (Holding) S.A. deține acțiuni în alte companii luxemburgheze sau străine și administrează, controlează și valorifică participațiunile. Firma poate desfășura și operațiuni comerciale, industriale și financiare.

Maurizio Michele Giovanni Rossetto deține participații la alte firme prezente în România.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*