Consiliul Concurenței a autorizat preluarea Parmafood Group Distribution și Parmafood Trading de către Aquila Part Prod Com

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Aquila Part Prod Com SA intenționează să preia Parmafood Group Distribution SRL și Parmafood Trading SRL.

Aquila Part Prod Com SA face parte din grupul Aquila, care deține un portofoliu variat de articole de larg consum, pe care le comercializează cu ridicata.

Parmafood Group Distribution SRL și Parmafood Trading SRL fac parte din grupul Parmafood. Parmafood Trading SRL este principalul importator de băuturi alcoolice al grupului. Parmafood Group Distribution SRL comercializează cu ridicata o gamă largă de bunuri alimentare și nealimentare.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*