CONCURS Câștigă 3 abonamente duble la evenimentul LAROCK Music Festival, care are loc între 8 – 10 septembrie, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova

Festival rock. FOTO Pixabay.com

LAROCK Music Festival are loc în perioada 8 – 10 septembrie, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova, iar la acest eveniment vor fi prezente trupe precum Phoenix, Vița de Vie, OCS, Cargo, Alternosfera. Mai multe detalii despre acest eveniment muzical pot fi aflate pe site-ul festivalului, iar bilete pot fi achiziționate de pe Ia Bilet.

Redacția BizPLUS oferă șansa cititorilor publicației să câștige 3 abonamente duble pentru toate zilele de festival. Câștigătorii trebuie să îndeplinească toate condițiile de mai jos.

Tot ce ai de făcut este să:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “BizPLUS” – facebook.com/BizPLUSro 
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești un prieten cu care vrei să mergi la festival.
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.
  4. Dai Subscribe / Abonare la canalul de YouTube al publicației BizPLUS – https://bit.ly/BizPLUSTV

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 28 august. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 4 cerințe intră în tragerea la sorți!

ATENȚIE: 

– Va fi luată în considerare o singură intrare în concurs de persoană. Mai multe comentarii NU vă asigură mai multe șanse în tragerea la sorți. 

– Invitațiile sunt nominale și netransmisibile. Participați la concurs doar dacă știți că puteți să mergeți.

LAROCK Music Festival unul dintre cele mai ample evenimente muzicale de pe scena rock a României, va avea loc în perioada 8, 9 și 10 septembrie 2022 pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova. Evenimentul își propune să aducă laolaltă un line-up electrizant de trupe și artiști de top ai scenei rock printre care: Alternosfera, Vița de Vie, OCS, Byron, Cargo, Phoenix și mulți alții, atrăgând mii de fani entuziaști, dar și persoane dornice să se bucure de 150 de hectare de spațiu verde înconjurat de copaci, zone de camping pentru corturi și rulote, zone de relaxare, delicii culinare și food trucks, ample facilități de parcare pentru mașini și motociclete, precum și spații pentru artizani.

Echipa de organizatori este formată din profesioniști în servicii de sunet pentru artiști de top din România, servicii de organizare evenimente, marketing și logistică, al căror scop comun este de a crea spațiul perfect pentru relaxare și conectare a iubitorilor de muzică rock, dar și de a construi o comunitate solidă.

“Ne dorim să oferim o experiență memorabilă participanților și să stabilim un precedent pentru evenimentele viitoare, în care ne dorim să creștem împreună”, au anunțat organizatorii.

Potrivit estimărilor specialiștilor din industrie care se ocupă de managementul artiștilor și trupelor invitate, se așteaptă ca numărul participanților să atingă între 10.000 și 15.000 de persoane în total, pe parcursul celor trei zile de festival.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*