CNAIR anunță că va avea loc o detonare pe DN57, în zona localității Berzasca

CNAIR anunță că va avea loc o detonare pe DN57. FOTO CNAIR

CNAIR a anunțat că joi, 2 noiembrie, după ora 14:00, va avea loc o nouă detonare pe DN57, zona localității Berzasca, Clisura Dunării, timp în care traficul va fi oprit.

Operațiunea este necesară pentru evacuarea de pe versant a unei roci de mari dimensiuni. După finalizarea procedurilor de derocare și eliberare a carosabilului, traficul se va relua.

Lucrările vor continua ulterior pentru realizarea polatei, structură care va avea rolul de a reține blocurile de rocă cu risc de prăbușire de pe versant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*