Star Stone finalizează o investiție de 2,5 milioane de euro într-o nouă linie de fabricație care permite, în premieră, decorarea produselor de piatră decorativă

Cristian Pop. FOTO Clear Communications

Star Stone, cel mai mare producător român de pavaje premium destinate sectorului rezidențial, finalizează o investiție de 2,5 milioane de euro în cea mai nouă linie de producție pentru piatră decorativă. Investiția contribuie la automatizarea proceselor și continuă demersul STAR STONE de a îmbunătăți permanent procesele de fabricație și de a pune în piață materiale de construcții premium care simplifică montajul pentru clienții rezidențiali.

Linia de fabricație complet automată va asigura controlul foarte strict al calității produselor și are o capacitate de producție între 600 și 1.200 de metri pătrați pe zi.

Noua linie de producție beneficiază de o tehnologie inovativă proprietară Star Stone, care permite lansarea unei game revoluționare de produse în categoria piatră decorativă.

Această gamă este o inovație Star Stone și se diferențiază de toate produsele din categorie prezente în piața din România. Cu noua tehnologie, Star Stone este în măsură să creeze produse unice de piatră decorativă, iar posibilitățile de diversificare sunt nelimitate.

„Tehnologia inovativă Star Stone ne menține în topul producătorilor de materiale de construcții premium și schimbă radical procesele de producție în industrie. Noua gamă de produse de piatră decorativă va surprinde piața de materiale de construcții din România, unde nu există niciun produs similar”, spune Cristian Pop, Director General Star Stone.

Noile produse de piatră decorativă Star Stone sunt proiectate pentru condiții extreme pentru exterior, dar vor putea fi utilizate și în interior. Materialele astfel produse sunt impermeabilizate în masă cu o sigilare suplimentară la suprafață, care protejează produsul de intemperii sau agenți externi, iar geometria este extrem de bine realizată, cu margini generoase. Geometria este foarte importantă în procesul de montaj, deoarece ajută la alinierea perfectă a produselor, limitând posibilitatea erorilor umane la montaj, pentru un rezultat spectaculos al ambientului final.

Designul controlat garantează, astfel, o textură uniformă, fără surprize, și facilitează o manoperă de finisaj mai mică în procesul de montaj.

Pe lângă produsele existente, care vor beneficia de îmbunătățiri remarcabile, categoria de piatră decorativă din portofoliul Star Stone va putea avea un număr nelimitat de produse. Între beneficiile noii tehnologii se regăsește faptul că procesul de fabricație nu mai este limitat în niciun fel, acesta fiind primul pas către soluțiile de decorare de care vor beneficia și alte categorii de produse.

În ultimii ani, clienții rezidențiali din România au optat într-o măsură mai mare pentru materiale de construcții de calitate. Alegerea românilor de a face o investiție pe termen lung în amenajarea locuințelor proprii s-a văzut, anul trecut, în creșterea cu peste 30% a cifrei de afaceri Star Stone.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*