CNAIR a transmis spre publicare în SICAP anunțul pentru construcția a două tronsoane din Autostrada Buzău – Focșani

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

CNAIR a inițiat, marți, prin transmiterea spre publicare a Anunțului de Participare în SICAP, documentația de atribuire pentru contractul de Execuție lucrări Autostrada Buzău – Focșani, pe două tronsoane în lungime de 15,54 km.

Este vorba de:

Tronson 1 km 0+000 – km 4+600 Buzău și Vadu Pasii, în lungime de 4,60 km;

Tronson 4 km 71+500 – km 82+440 Mândrești Munteni – Focșani Nordîn lungime de 10,94 km

Durata de execuție a lucrărilor este de 20 luni, perioada de garanție fiind de 60 de luni.

Durata contractelor poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor ofertată de operatorii economici desemnați câstigători.

Autostrada Buzău – Focșani face parte din Coridorul 3 – București – Regiunea NE (Moldova) (OR3) și reprezintă o prioritate absolută la nivel național, conform analizei din Modelul Național de Transport, dezvoltarea infrastructurii rutiere prin construcția unei autostrăzi în lungul acestui coridor va conduce la creșterea traficului rutier prin generarea de noi călătorii și atragerea de noi investiții în ariile urbane.

Coridorul facilitează accesul în zona turistică Neamț și nordul Moldovei. Acesta se desfășoară la întâlnirea dintre Subcarpații Curburii și Câmpia Română între Ploiești și Mărășești, Culoarul Siretului între Mărășești și Pașcani, Podișul Sucevei între Pașcani și Siret.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*