CNAIR a desemnat câștigătorul contractului de supervizare a lucrărilor de construcție ale tronsonului 3 din autostrada Buzău – Focșani

Cum va arăta autostrada. FOTO CNAIR

Vineri, 07.07.2023, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului de Servicii de Supervizare “Execuție lucrări Autostrada Buzău – Focșani: Tronson 3, km 35+400 – km 71+500, Râmnicu Sărat – Mândrești Munteni.

Ofertantul desemnat câștigător este IRD Engineering SRL (Italia), cu prețul de 31.159.481,59 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 160 luni și cuprinde: 36 de luni supervizarea pentru etapa de execuție a lucrărilor și 124 de luni supervizarea pentru perioada de garanție a lucrărilor.

Sursa de finanțare a acestui contract va fi asigurată din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*