Clienții Tomis Mall din Constanța au ocazia să câștige vacanțe în Egipt

Magazin din Tomis Mall. FOTO Facebook T. M.
Magazin de îmbrăcăminte. FOTO Facebook T. M.

Până pe 9 mai, clienții care fac cumpărături de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă, in oricare dintre magazinele din centrul comercial Tomis Mall, se pot încrie în tragerea la sorți pentru a câștiga o vacanță de 5 stele în Egipt pentru două persoane.

Înscrierea în campanie se face exclusiv prin completarea unui formular online, la Info Desk-ul din centrul comercial, în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 18:00. Câștigătorul va fi selectat prin tragere la sorți și va fi anunțat pe pagina de Facebook Tomis Mall, în data de 10 mai 2021.

„După un an provocator ne bucurăm să le mulțumim celor care care ne sunt alături și își fac cumpărăturile la Tomis Mall, recompensându-i cu o vacanță de lux în exoticul Egipt. Timp de 7 nopți, câștigătorul și însoțiorul acestuia vor avea parte de o experiența inedită: vor fi cazați la un hotel premium, vor vizita Marile Piramide și Sfinxul, vor pleca într-o expediție de tip Safari în deșert, vor descoperi cultura locală…și își vor crea atâtea amintiri frumoase pe care abia așteptăm să le împărtășească cu noi.”, a declarat Irina Albu, Director Comercial Tomis Mall.

Piesele vestimentare în tendințe din noile colecții de vară sunt deja disponibile în magazinele din Tomis Mall! Rochii vaporoase, sandale colorate, produse de înfrumusețare cu protecție UV, accesorii pentru plajă și multe alte produse ideale pentru zilele călduroase vă așteaptă în primul mall din Constanța.

Cumpărături în siguranță! Pentru că sănătatea clienților și a angajaților este cea mai importantă, Tomis Mall continuă să pună accent pe regulile de prevenție și igienă și urmărește cu strictețe respectarea măsurilor de siguranță.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*