CFR SA a redeschis Magistrala feroviară București – Constanța

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare publice, informează că la ora 02:30 a fost redeschisă Magistrala București – Constanța.

Toate trenurile de călători spre și dinspre Litoral, începând cu ora 02:30, și-au reluat circulația pe ruta directă București – Constanța, doar pe raza stației Fetești traficul va fi redirecționat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă.

Echipele de intervenție ale CFR SA, mobilizate la fața locului, au reușit până la ora 02.30 să elibereze gabaritul căii ferate pe un fir de toate cele 5 vagoane deraiate și, de asemenea, să finalizeze lucrările de reparații la linia de cale ferată, inlclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentare locomotivelor cu energie electrică.

În acest moment, circulația trenurilor spre și dinspre Litoral este operațională pe ruta directă București- Constanța, cu mentiunea că în zona stației Fetești traficul feroviar este retrasat pe un singur fir de circulație, deoarece intervențiile în zona deraierii sunt încă în desfășurare.

Echipele de intervenție ale CFR SA acționează în continuare în stația Fetești cu personal propriu și utilaje de mare tonaj, pentru finalizarea tuturor lucrărilor necesare restabilirii traficului feroviar în condiții normale, pe ambele fire de circulație.

CFR SA transmite scuze tuturor călătorilor afectați de evenimentul feroviar din stația Fetești și le mulțumește pentru înțelegere, asigurându-i în același timp că angajații de la calea ferată depun în continuare toate eforturile necesare și intervin operativ pentru restabilirea circulației în condiții normale pe relația București – Constanța și retur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*