Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Tulcea

Mașină Bolt. FOTO www.VitzmanPhotography.com

Bolt, super-aplicația de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Tulcea, extinzând astfel prezența principalului său serviciu în zonele turistice și consolidându-și poziția de lider la nivel național. Această lansare face parte din misiunea companiei de a ajuta la construirea de orașe pentru oameni, nu pentru mașini, oferind alternative de mobilitate partajată accesibile și ecologice pentru toate călătoriile intraurbane.

Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing, a declarat: „Tulcea ne-a atras atenția atât prin prisma dorinței localnicilor de a aduce serviciul acolo, cât și a succesului înregistrat de Bolt în zonele turistice, ca Valea Prahovei și stațiunile de la Marea Neagră. Odată cu venirea verii, vedem un potențial ridicat în zonă și vrem să fim cât mai aproape de clienții existenți, care s-au obișnuit să ne acceseze serviciile în peste 25 de orașe din țară, dar și să satisfacem cererea ridicată pentru transport de calitate în orașul Tulcea.”

Pentru a se putea bucura de serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Prețul curselor Bolt din Tulcea începe de la 8 lei, iar în primele două săptămâni de la lansare, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Lansarea serviciului de transport la cerere în Tulcea este și o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.

Despre Bolt

Bolt este super aplicația europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură și sustenabilă.

Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*