BizPLUS TV: Cristian Bărhălescu, manager agenție de turism: “Sezonul estival 2022 este un model de așa nu”

Cristian Bărhălescu. FOTO Paul Alexe

Cristian Bărhălescu, managerul agenției de turism Icar Tours a fost invitat în studioul BizPLUS TV. Principala temă dezbătută a fost sezonul estival 2022.

Bărhălescu a spus că pentru cei cu afaceri în stațiunea Mamaia,  acest an a fost un dezastru. Chiar și în vârf de sezon, numărul de turiști a fost cu până la 20 de procente ai mic.

Cristian Bărhălescu este de părere că reclama proastă și exagerările legte de prețuri și condiții au dus la scăderea numărului de turiști de pe litoral, iar implicit, la falimentul multor afaceri. Și deciziile nepopulare precum taxa de parcare au dus la un sezon mult sub așteptări.

La final, Bărhălescu a recomandat autorităților să țină cont de sugestiile experților în turism și a subliniat importanța unei promovări corecte, pe măsura potențialului pe care îl are litoralul românesc.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*