BizPLUS TV: Andi Chirilov de la Laguna Tour, despre cum a reușit Agenția sa de turism să meargă mai bine în pandemie

Andi Chirilov. FOTO Adrian Boioglu

Andi Chirilov, manager al agenției de turism la Laguna Tour, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV.

Andi Chirilov a explicat cum se construiește o ofertă pentru o țară străină și a spus ce țări are Laguna Tour în ofertă pentru turiștii români.

Managerul agenției Laguna Tour a explicat de ce este aleasă Bulgaria ca destinație turistică și când este cel mai bine să mergi în țara vecină

De asemenea, Andi Chirilov a mai precizat ce tip de hoteluri aleg românii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*