BCR extinde beneficiile disponibile în George prin Safe Travel, o asigurare de călătorie încheiată de OMNIASIG Vienna Insurance Group, care poate fi emisă direct din aplicație, 100% online, în maximum 7 minute

Sediu BCR. FOTO BCR

Banca Comercială Română continuă extinderea ecosistemului digital George cu noi servicii și beneficii pentru utilizatori. Astfel, BCR anunță disponibilitatea Safe Travel, un produs de asigurare de călătorie oferit împreună cu OMNIASIG Vienna Insurance Group, ce poate fi achiziționat 100% online, în aproximativ 7 minute, pentru una sau mai multe persoane.

Safe Travel este o asigurare complexă de călătorie și se poate încheia atât pentru călătorii în România, cât și în străinătate – în Europa și/sau în spațiul non-UE. Pe lângă acoperirea principală reprezentată de asistența medicală în caz de accident sau îmbolnăvire, Safe Travel oferă posibilitatea de a alege acoperiri suplimentare dedicate unor situații ce pot apărea în timpul călătoriei, de la pierderea, distrugerea, deteriorarea, furtul și întârzierea bagajelor, pierderea sau furtul documentelor, întreruperea sau anularea călătoriei, ratarea plecării, tranzacții frauduloase, echipament sportiv, până la acoperiri privind animalele de companie lăsate acasă sau servicii domestice oferite la întoarcerea în România dacă în străinătate asiguratul a suferit un accident.

Safe Travel asigură asistență permanentă în cazul apariției unui eveniment neplăcut, inclusiv pentru situații în care este implicată răspunderea civilă a persoanei asigurate, protecția sa juridică, franșiza Casco la închirierea unei mașini în străinătate sau o indemnizație acordată pentru urmările unui accident survenit în străinătate. Asigurarea complexă de călătorie Safe Travel este configurată sub formă de pachete, care includ de la 2 până la 13 acoperiri. Beneficiile și acoperirile variază în funcție de tipul pachetului de asigurare selectat.

„Safe Travel este un produs de asigurare digital, creat pentru a oferi călătorii fără griji. Include o gamă foarte largă de acoperiri, dar și asistență permanentă din partea partenerilor noștri de la OMNIASIG Vienna Insurance Group. Asigurarea poate fi contractată 100% online, din magazinul George, în aproximativ 7 minute și oferă rapid 4 pachete personalizate în funcție de nevoi, de tipul de călătorie și de locația vizitată. Experiența de contractare a unei asigurări de călătorie se schimbă complet, odată cu acest produs, și suntem încântați că reușim să le propunem clienților noștri conveniență, simplitate și siguranță, astfel încât să se poată bucura cât mai mult de vacanțe sau de călătoriile de afaceri”, a declarat Ramona Badea, Director Executiv Adjunct Carduri, Bancassurance & Customer Experience, BCR.

„Alături de partenerul nostru BCR, lucrăm constant pentru a face asigurările cât mai accesibile și simplu de înţeles, astfel, integrarea produsului Safe Travel în aplicația George este un alt pas spre realizarea obiectivului nostru, acela de a veni în sprijinul clienților cu soluții digitale rapide pentru evenimente neprevăzute. Safe Travel este un produs digital, care, prin parcurgerea unui număr mic de pași, oferă protecția mult dorită. Din grijă pentru clienții noștri, ne-am adaptat și am reușit să dezvoltăm una dintre cele mai accesibile și complexe polițe de asigurare de călătorie disponibile pe piață în acest moment”, a declarat Costi Stratnic, Vicepreședinte Directorat OMNIASIG Vienna Insurance Group

Acoperirile de bază ale Safe Travel sunt:

Asistența medicală de urgență, prin acoperirea cheltuielilor necesare generate de producerea unui accident (inclusiv în timpul practicării unui sport de agrement) sau îmbolnăvirea asiguratului, (pentru călătoriile în România, se acopera doar costurile consultațiilor la distanță);

Asigurarea bagajelor in caz de pierdere, distrugere, deteriorare, furt și întârziere (doar pentru călătoriile în străinătate);

Pe langa acestea, în funcție de pachetul de acoperiri ales si de condițiile  de asigurare aplicabile, clienții pot beneficia și de:

Răspunderea civilă pentru prejudiciile înregistrate de terţe persoane sub forma pagubelor la bunuri şi/sau vătămărilor corporale în timpul călătoriei.

Întreruperea călătoriei, ce acoperă costurile ocazionate de întreruperea călătoriei și întoarcerea mai devreme în România ca urmare a decesului soţului/soţiei sau al unei rude de gradul I sau II sau distrugerea/devastarea locuinţei asiguratului sau a sediului în care acesta îşi desfăşoară propria afacere, rezultând din incendiu, explozie, calamităţi naturale sau furt prin efracţie, produse în perioada călătoriei şi care fac necesară prezenţa la domiciliu a acestuia.

Despăgubiri pentru distrugerea, avarierea sau furtul echipamentelor sportive deţinute sau închiriate în perioada de asigurare şi în timpul călătoriei;

Asistență permanentă în cazul apariției unor evenimente neplăcute întâmpinate în timpul călătoriei (doar pentru călătoriile în străinătate), prin: suport acordat pentru spitalizarea şi/sau repatrierea asiguratului ori întoarcerea în România a copiilor minori, transmitere  de mesaje către rudele, colegii sau prietenii din România ai asiguratului.

Lista completă a serviciilor pe care Safe Travel le acoperă este disponibilă pe site-ul OMNIASIG, în două secțiuni distincte, destinate călătoriilor în România și în străinătate.

Prețurile asigurărilor sunt stabilite în funcție de destinația călătoriei, tipul de pachet de asigurare selectat și profilul asiguratului. Indiferent de pachetul ales, primele de asigurare au costul stabilit în lei şi se plătesc la data emiterii poliţei, anticipat şi integral, prin debitarea automată a contului clientului. Polița trebuie emisă înainte de plecarea în călătorie. Adaptată şi pentru persoanele care călătoresc frecvent, asigurarea Safe Travel oferă acoperire pentru toate deplasările în scop turistic sau de afaceri efectuate de asigurat în teritoriul precizat şi în perioada asigurată, cu optimizarea primei de asigurare şi eficientizarea timpului – o singură poliţă, multiple călătorii acoperite. De asemenea, OMNIASIG Vienna Insurance Group oferă asistență continuă în cazul evenimentelor neplăcute întâmpinate în timpul călătoriei.

Lansarea Safe Travel în magazinul George completează eforturile BCR de a pune la dispoziție procese rapide și experiențe plăcute inclusiv pentru achiziționarea produselor de asigurare, alături de celelalte produse și servicii de daily-banking disponibile pe platformă. În prezent, George oferă fluxuri de achiziție 100% online și pentru Multi Protect – o asigurare ce acoperă protecția bunurilor personale și a instrumentelor de plată, Venit Protect – o asigurare ce oferă protecție financiară în cazul unor evenimente neprevăzute: incapacitate temporară de muncă, șomaj, spitalizare, invaliditate sau deces, precum și pentru Garant Amplus – o asigurare pentru locuință și bunurile din ea, care include și asistență tehnică la domiciliu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*