Art Granit a adus în România cea mai rezistentă piatră ultracompactă – DEKTON

Marcel Vutcariov. FOTO Sunday PR

Atunci când pui pe primul loc calitatea, alegerea este întotdeauna simplă. Iar în domeniul amenajărilor interioare și exterioare, Art Granit știe cel mai bine acest lucru pentru că de peste 14 ani pune la dispoziția constructorilor, arhitecților și designerilor din România cele mai apreciate produse din piatră naturală și piatră inovativă.

Piatra a fascinat dintotdeauna, încă din cele mai vechi timpuri. Fie că vorbim de placări interioare sau exterioare, piatra a trecut testul timpului datorită calităților extraordinare și aspectului estetic deosebit, imposibil de egalat de alt material.

În calitate de reprezentant exclusiv al brandului spaniol Cosentino, lider mondial în domeniu, Art Granit aduce în atenția arhitecților și designerilor piatra ultracompactă DEKTON, un material rezistent, durabil și inovativ.

”Piatra a fost și este un material foarte folosit în amenajările rezidențiale sau în spațiile publice. Impresionează printr-o frumusețe și simplitate aparte, și în plus vine cu atuul numărul 1 într-o perioadă în care cu toții privim către sustenabilitatea mediului înconjurător: rezistența pe care nu o vei întâlni la niciun alt material. Așadar, suntem recunoscători că putem aduce pe piața din România un brand de renume mondial și un material revoluționar. DEKTON este creat din peste 20 de minerale, printr-un proces patentat de ultracompactare, fiind o versiune îmbunătățită a pietrei naturale, un material de o rezistență extraordinară, pentru aplicații interioare și exterioare.” a declarat Marcel Vutcariov, proprietarul companiei & expert în selecția pietrei naturale.

Produsele din piatră  sunt apreciate de români pentru că oferă o durabilitate ridicată, iar, în comparație cu alte produse, au o valoare unică în designul interior. Designerii și arhitecții din România, care au avut ocazia să testeze piatra DEKTON  în proiectele lor, au fost fascinați de versatilitatea acesteia și de gama largă de culori, grosimi și dimensiuni ale plăcilor.

DEKTON – o piatră versatilă, cu multiple aplicații în amenajările interioare și exterioare

Dezvoltatorii imobiliari, constructorii, arhitecții și designerii de interior, în general profesioniștii din lumea amenajărilor, care apreciază piatra, merită să acorde o șansă pietrei DEKTON pentru că este o opțiune care merită toată aprecierea.

Este un material cu proprietăți unice, extrem de versatil. Are utilizări nelimitate, de la blaturi de bucătărie, fronturi de mobilier, blaturi baie, placare pardoseli, pereți și trepte până la placarea fațadelor clădirilor. Fiind un material ultrarezistent la lovituri, zgârieturi, temperaturi ridicate sau dimpotrivă foarte scăzute, precum și șocuri mecanice, acest tip inovativ de piatră este o soluție nu doar pentru spații rezidențiale, ci și o variantă optimă pentru spațiile comerciale cu trafic intens. Piatra DEKTON își păstrează culoarea și textura, fiind foarte ușor de curățat.

Art Granit dispune de o fabrică proprie în București, cu utilaje italiene de ultimă generație, care transformă orice placă de piatră DEKTON în piese unice, oferind 25 de ani garanție pentru fiecare lucrare. În plus, fabrica Art Granit este eco friendly, fiind dotată cu stație de epurare a apei care creează un circuit închis în procesul de producție, pentru a evita consumul excesiv de apă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*