În luna februarie, București Mall-Vitan sărbătorește iubirea în toate formele ei

În luna februarie, București Mall-Vitan sărbătorește iubirea în toate formele ei

Luna februarie este dedicată iubirii și tuturor celor care își împărtășesc dragostea, motiv pentru care București Mall – Vitan le-a pregătit vizitatorilor săi nenumărate surprize.

De obicei, în această perioadă a anului, celebrăm doar iubirea față de jumătățile noastre, prin sărbători precum Valentine’s Day sau Dragobete. În acest an, primul centru comercial modern din România a decis să extindă definiția iubirii și să o omagieze în toate formele ei minunate. Astfel a luat naștere proiectul ”Destinatarii Iubirii”, în parteneriat cu Teatrul „Nottara”, ai cărui actori devin purtătorii de cuvânt ai acestui sentiment, interpretând în lumina reflectoarelor diferite moduri de manifestare a dragostei. Proiectul se va desfășura în perioada 14-24 februarie, timp în care, în fiecare zi, pe paginile de social media ale Teatrului „Nottara”, respectiv ale București Mall – Vitan, va fi postat zilnic câte un scurt video, avându-i ca protagoniști pe actorii teatrului, cu texte speciale ce pot fi dedicate ființelor dragi (mamă, partener de viață, copil, bunici etc) dar și lucrurilor care ne fac viața mai frumoasă (natură, călătorii, teatru etc).

Ca de fiecare dată în februarie, București Mall – Vitan își întâmpină clienții cu o atmosferă caldă și decorațiuni tematice, iar între două sesiuni de cumpărături, vizitatorii mall-ului se pot bucura de expoziția ”Dragoste la prima lectură”, care prezintă povești și întâmplări relatate prin scrisori în care iubirea străbate prin fiecare cuvânt, din colecția Muzeului Național al Literaturii Române. Expoziția cuprinde schimburi de scrisori și cărți poștale între dramaturgi renumiți și actrițe celebre (Aurel Baranga – Marcela Rusu, Victor Ion Popa – Maria Mohor), între scriitori și ființele care i-au inspirat și despre care au scris (Aurel Dumitrașcu – T.), iubiri care s-au transformat în frumoase prietenii (Emil Cioran – Ecaterina Săndulescu), afinități și dialoguri inspiraționale (Camil Petrescu – Cella Serghi, Marin Preda – Aurora Cornu). Totodată, prin acest proiect expozițional, București Mall – Vitan și Muzeul Național al Literaturii Române aduc în atenția publicului importanța Zilei Naționale a Lecturii, sărbătorite în acest an pentru prima dată în România, pe 15 februarie.

În această lună, vizitatorii pot  cumpăra cadouri pentru cei dragi din magazinele din centrul comercial, în multe dintre acestea încă fiind disponibile reduceri și promoții semnificative de Winter Sales, și din galeria meșteșugarilor locali. Aceștia au pregătit cele mai inspirate daruri și s-au reunit pentru o nouă ediție City Vibes Fair – Luna iubirii. Până în 24 februarie, galeria va fi dedicată sărbătorilor Valentine’s Day și Dragobete, iar din 25 februarie până în 9 martie, galeria artizanilor locali va aduce inspirație pentru cadouri potrivite pentru întâmpinarea primei zile de primăvară și pentru celebrarea Zilei Internaționale a Femeii.

Și cum la București Mall – Vitan, pasiunea pentru shopping este mereu răsplătită, clienții care aleg să facă cumpărături de minim 1.000 lei, pe un bon fiscal de la magazinele din centrul comercial, exceptând Media Galaxy unde valoarea bonului fiscal trebuie să fie de minim 1.500 lei, vor primi garantat un voucher în valoare de 200 lei. (Voucherele în valoare de 200 de lei sunt disponibile în limita stocului disponibil și se pot ridica de la InfoDesk)

Centrul comercial a luat toate măsurile de prevenție în vederea stopării răspândirii Covid-19, fiind dotat cu porți de termo-scanare la toate intrările, dozatoare cu dezinfectanți, sisteme de purificare a aerului din lifturi, iar zonele comune fiind dezinfectate frecvent cu lămpi germicidale cu UV sau prin nebulizare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*