Altex deschide cel mai mare magazin electro-it din România, după o investiție de peste cinci milioane de euro

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, deschide cel mai mare magazin de profil din țară, ȋn Sectorul 6 al Capitalei, lângă Brico Depot, pe 30 septembrie. Unitatea se ȋntinde pe o suprafață mai mare de 5.000 de metri pătrați, iar investiția are o valoare de peste cinci milioane de euro.

“Continuăm să investim ȋn extinderea rețelei de magazine, atât ȋn București, cât și ȋn restul țării. Ne dorim ca toți românii să aibă acces la noile tehnologii, la produse și servicii de calitate, la cele mai bune prețuri din piață, cât mai aproape de casă”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul vine cu o ofertă la fel de generoasă, pe măsura suprafeței – peste 30.000 de produse. Amenajarea este una modernă, în linie cu procesul de tehnologizare și digitalizare al Altex. Prețurile vor fi semnalizate prin etichete electronice, care asigură o vizibilitate sporită a produselor și ofertelor la raft, dar și o actualizare ȋn timp real a acestora, ȋn conformitate cu cele din magazinul online. Experiența ȋn magazin este completată de existența display-urilor digitale, ce ȋnlocuiesc materialele promoționale pe hârtie.

Clienții care vor vizita magazinul, ȋn Calea Giulești, nr. 1-3, pe 30 septembrie, ȋn ziua inaugurării, sunt așteptați cu surprize și oferte speciale. Primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție ridicată. Doar ȋn această zi, magazinul va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Programul normal va fi de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 21:00, iar duminica, de la 9:00 la 20:00.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților. Noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin (verificarea temperaturii, atât a angajaților, cât și a clienților);
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*