A fost lansată Theatrum, prima aplicație mobilă dedicată exclusiv teatrului din România

FOTO Image PR

Theatrum.ro, platforma de teatru care reunește sute de artiști, teatre și spectacole din toată țara, și-a lansat propria aplicație mobilă, disponibilă atât pe sistemele de operare Android, cât și pe iOS.

Pasionații de teatru pot descărca aplicația fără a avea nevoie de cont, accesând unul din următoarele linkuri:

Play Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.theatrum.app&gl=RO

App Store:

https://apps.apple.com/ro/app/theatrum/id1631160433

Scopul lansării aplicației este identificarea și rezervarea facilă de către cei interesați, cu doar câteva clickuri, a spectacolelor de teatru disponibile în perioada imediat următoare, în mai multe teatre din România.

Theatrum.ro este un proiect independent, lansat de trei antreprenori români, Andrei David, Valentin Bora și Tiberiu Mercurian, în vara anului 2020, sub motto-ul “Totul despre teatru într-un singur loc”.

“Aplicația le permite utilizatorilor să vizualizeze, într-un singur loc, programul teatrelor din România, iar celor care au cont, să urmărească artiștii și spectacolele favorite, prin intermediul notificărilor. Notificările pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecărui utilizator”, a declarat Andrei David, unul dintre inițiatorii proiectului.

“Proiectul Theatrum.ro a fost gândit ca o platformă care să ajute iubitorii de teatru să găsească rapid și ușor spectacolele cele mai recente la care vor să meargă și să îmbunătățească experiența online a publicului iubitor de teatru, unul dintre obiectivele principale ale proiectului nostru fiind creșterea consumului de teatru la nivel național”, a completat Valentin Bora.

Pe lângă funcționalitatea de a identifica spectacolele, platforma reprezintă, în prezent, cea mai mare bază de date de actori, regizori și scenariști, împreună cu informații despre aceștia.

De asemenea, Theatrum.ro găzduiește în prezent sute de spectacole de la 54 de teatre din România, din 24 de orașe, aflându-se în permanentă dezvoltare. Pe theatrum.ro sunt listate spectacolele a 26 de teatre din București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*