World Class deschide un nou centru de fitness premium în cadrul One Cotroceni Park

One Cotroceni Park. FOTO One United Properties

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, anunță deschiderea unui nou centru de fitness World Class în cadrul dezvoltării One Cotroceni Park din București. Spațiul de 2.600 de metri pătrați va oferi locuitorilor și angajaților din zonă facilități de ultimă generație pentru a face sport și pentru a duce o viață sănătoasă.

Noul centru de fitness, care va fi inaugurat oficial pe 22 noiembrie, este amplasat strategic într-unul dintre cele mai apreciate cartiere rezidențiale și hub-uri de afaceri din București, care se aliniază perfect cu misiunea World Class de a deveni cea de-a treia destinație esențială în viața oamenilor, după locuință și locul de muncă.

„One Cotroceni Park combină funcțiile rezidențială, de birouri și comercială în peisajul urban într-un mod extrem de eficient, oferind multiple beneficii atât pentru zona în care este situat, cât și pentru locatari și chiriași. Suntem încântați de faptul că aceste beneficii includ și o nouă locație World Class, care va contribui la un stil de viață activ, sănătos și dinamic al comunității care se formează în jurul acestei dezvoltări imobiliare mixte”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties.

Kent Orrgren, CEO World Class România, și-a exprimat de asemenea entuziasmul cu privire la această extindere: „Suntem încântați să extindem rețeaua premium de sănătate și fitness World Class în această nouă locație strategică și să devenim o parte importantă a stilului de viață sănătos și activ al tuturor celor care locuiesc și lucrează aici. Cu fiecare nou club deschis, facem pași importanți către misiunea noastră de bază: aceea de a inspira și motiva cât mai mulți români să fie mai activi, să facă mișcare mai frecvent, să adopte un stil de viață sănătos. World Class One Cotroceni va fi al 45-lea club din rețea și îi așteptăm pe viitorii membri cu o experiență de antrenament de ultimă generație și cu o echipă înalt calificată de antrenori personali și instructori, cu certificare internațională, pregătiți să ofere o experiență unică de antrenament holistic și de wellness.”

Clubul World Class One Cotroceni va dispune de facilități premium pentru sănătate, fitness și wellness, oferind membrilor acces la o piscină semi-olimpică cu o trambulină înaltă de 8 metri, saună, studiouri pentru antrenamente de grup, programe de antrenament originale și un studio revoluționar pentru cycling virtual imersiv. Membrii vor putea beneficia, de asemenea, de o sală de fitness dotată cu aparate de de ultimă generație și de zone dedicate pentru antrenament personal.

Centrul de fitness va completa oferta comercială și de petrecere a timpului liber a One Cotroceni Park, care își propune să ofere, în cadrul unei singure locații, o varietate largă de facilități și servicii: spații verzi, restaurante, cafenele, baruri, magazine și multe altele.

World Class, în calitate de partener al programului ONE Community, pune la dispoziția locatarilor și chiriașilor One Cotroceni o platformă online ce permite accesul la oferte exclusive.

One Cotroceni Park este cel mai amplu proiect de regenerare urbană din București, care include un mix de spații rezidențiale și comerciale. Dezvoltarea beneficiază de certificare LEED Platinum, care atestă funcționarea durabilă și impactul minim asupra mediului, și de certificarea WELL Health and Safety, care evaluează sănătatea și starea de bine la locul de muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*