VIDEO Ștefan Necula, director de agenție LitoralulRomanesc.ro, despre provocarile turismului vândut online și despre cât de profitabilă este nișarea în acest domeniu

Ștefan Necula, director de agenție LitoralulRomanesc.ro FOTO Adrian Boioglu

Ștefan Necula conduce una dintre cele mai profitabile agenții de turism din România. O companie care a avut, în anul de pandemie 2021, un profit de aproape 13 milioane lei.

Jurnalistul Adrian Boioglu a adus în discuție în această emisiune ideea profitabilității nișării în turism, dar și modul în care un vânzător mare de litoral vede dezvoltarea sudului versus nordului județului Constanța.

litoralulromanesc.ro vinde doar vacanțe pe litoral și a demonstrat că poate să-și țină angajații aproape în vremuri de criză sanitară, chiar dacă turismul a fost la pământ. Agenția condusă de Necula vine cu oferte speciale Early Booking, dar și pentru Black Friday, așa că turiștii se pot bucura de reduceri de până la 52%.

Urmăriți această emisiune care arată puterea online-ului într-un business aflat în plină expansiune.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*