VIDEO Primăria Călărași a finalizat lucrările de amenajare a două locuri de joacă

Loc de joacă în Călărași

Primăria Călărași a finalizat lucrările de amenajare a două locuri de joacă în Parcul Big.

Primarul Marius Dulce a declarat că proiectul a fost finanțat din bugetul local.

“Am promis, am realizat! Lucrările de amenajare a celor două locuri de joacă pentru copii din Parcul Big, finanţate integral de la bugetul local, s-au finalizat. Echipamentele montate beneficiază de garanţie, suport tehnic şi service gratuit pe o perioadă de 2 ani. Garanţia lucrărilor este de 3 ani. Este al doilea obiectiv realizat, din această categorie, după cel din Parcul Central. În curând se vor finaliza şi lucrările la locul de joacă, amplasat în Parcul Florilor. Proiectul de modernizare a locurilor de joacă pentru copii va continua şi anul viitor. Avem nevoie nu doar de străzi mai bune, ci şi de spaţii de joacă civilizate pentru copiii şi nepoţii noştri”, a afirmat primarul Marius Dulce.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*