Vantage Towers, una dintre cele mai inovatoare companii din România, își propune să crească conectivitatea în țară

Ionel Crăciun. FOTO Confident PR

Vantage Towers, unul dintre cei mai importanți operatori europeni de infrastructură, face parte din cele mai inovatoare companii de pe piața românească și își propune să crească conectivitatea prin furnizarea de soluții de ultimă oră, care să conducă la eficientizarea operațiunilor și să revoluționeze industria.

Compania își propune să dezvolte piața din România și să crească numărul de puncte de conectivitate. În prezent, compania are peste 2.300 de site-uri în țara noastră și oferă soluții pentru înaltă tehnologie.

”Vantage Towers continuă să depășească granițele, modelând viitorul infrastructurii de telecomunicații. Oferim clienților noștri soluții de ultimă oră care stimulează eficiența, le permit să prospere în era digitală și să furnizeze soluții inovatoare care alimentează conectivitatea în toată România. Smart Metering, Smart Locks, Fiber To the Sites și Customer Portal sunt principalele atribute care ne diferențiază de concurenți și le oferă clienților noștri capabilități tehnologice avansate”, a declarat Ionel Crăciun, Business Development Manager la Vantage Towers România.

Vantage Towers oferă clienților săi instrumente avansate de service pentru a-și optimiza operațiunile, a reduce costurile și a oferi o experiență superioară utilizatorului final.

Prin soluția Smart Metering, Vantage Towers aduce o abordare optimă a gestionării consumului de energie, ajutând companiile să obțină o imagine clară a datelor de consum. Folosind tehnologia IoT, această soluție nu numai că ajută la reducerea costurilor cu energie, dar contribuie și la protejarea mediului prin utilizarea responsabilă a energiei.

Un alt instrument inovator oferit de operatorul de infrastructură este Smart Locks, care oferă clienților posibilitatea de a controla de la distanță procesul de vizitare a siturilor, dar și o viziune clară asupra datelor colectate astfel și posibilitatea de a le utiliza pentru eficientizarea operațiunilor de pe teren.

Prin tehnologia Fiber To the Sites, Vantage Towers oferă, prin intermediul partenerilor săi de business, o infrastructură robustă și de înaltă performanță, asigurând o transmisie optimă a datelor și o conectivitate la capacitate maximă. Acest lucru permite operatorilor să-și îmbunătățească serviciile, să-și extindă serviciile și să răspundă cerințelor în continuă creștere a utilizatorilor finali.

În plus, prin Customer Portal, compania oferă dezvoltatorilor de rețea un instrument intuitiv și cuprinzător care le permite să găsească instantaneu soluția pentru nevoile lor de infrastructură din întreaga țară. Această abordare digitală simplifică procesele de planificare și implementare, accelerând dezvoltarea rețelelor și aducând beneficii imediate.

Vantage Towers continuă să se implice în dezvoltarea tehnologică și să faciliteze transformarea digitală în industria telecomunicațiilor si in managementul rețelelor. Lucrând îndeaproape cu clienții și adoptând cele mai noi tehnologii, compania este pregătită să conducă industria catre un viitor mai bun prin conectivitate.

Despre Vantage Towers

Vantage Towers este o companie de top din Europa, cu peste 84.000 de turnuri în zece țări, care conectează oameni, companii și dispozitive în orașe și zonele rurale. Compania a fost fondată în 2020 și are sediul central în Düsseldorf.

Portofoliul Vantage Towers include turnuri, catarge, amplasamente pe acoperiș, sisteme de antene distribuite (DAS) și celule mici. Prin construirea, operarea și închirierea acestei infrastructuri către operatori de rețele mobile sau alți furnizori de rețea, cum ar fi companiile IoT sau utilitățile, Vantage Towers aduce o contribuție semnificativă la o Europă mai bine conectată.

În timp ce deja 100% din electricitatea pe care Vantage Towers o folosește pentru a-și opera infrastructura este obținută din surse de energie regenerabilă, generarea de energie verde este direcționată direct la fața locului cu ajutorul panourilor solare și a micro turbinelor eoliene, iar soluțiile cu hidrogen sunt în curs de testare. Acest lucru este în acord cu strategia generală a companiei de a conduce o digitalizare durabilă în Europa și de a sprijini partenerii prin inovarea tehnologică în decarbonizare și atingerea obiectivelor climatice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*