Valentine’s Day câștigă în fața Dragobete bătălia pentru cadouri

Mircea Tomescu. FOTO SmartPoint

În luna februarie, marcată de cele două momente de shopping pentru cupluri, Valentine’s Day și Dragobete, clienții eMAG au comandat atât cadouri pentru partener, dar și carduri cadou. În medie, ei au alocat 130 de lei pentru un cadou, iar cei care s-au orientat către un „Card cu milioane de idei” chiar dublu, alocând, în medie, 268 de lei.

Încă de la începutul lunii februarie, pe platforma eMAG s-au intensificat căutările pentru cadoul potrivit, iar cuvinte precum iubit, iubită, soț, soție sau dragoste au înregistrat peste 154.000 de căutări.

Mai mulți clienți decât anul trecut au luat decizia în ultima clipă, astfel că în ajun de Valentine’s Day, pe 13 februarie, clienții eMAG au plasat cu 18% mai multe comenzi față de aceeași zi a anului trecut. Iar pe 14 februarie, clienții au plasat cu 10% mai multe comenzi față de anul trecut.

„Deocamdată Valentine’s Day pare să câștige în fața sărbătorii de Dragobete, beneficiind încă de notorietatea internațională cu care a intrat în mentalul colectiv și de susținerea brandurilor internaționale. Cu ocazia celor două sărbători dedicate cuplurilor, clienții au cumpărat articole fashion, băuturi, poșete, pachete cadou, ciocolată, cărți sau dermato-cosmetice, dar și foarte multe carduri cadou, pentru care au cheltuit mai mult”, a spus Mircea Tomescu, Chief Marketing Officer eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

Între Valentine’s Day și Dragobete, unul dintre cadourile comandate de pe eMAG la Super Preț a fost o pereche de cercei din aur de 18K cu diamante maro și ametiste roz în valoare de 7.454 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*