Turkish Airlines introduce al treilea zbor pe săptămână între Constanța și Istanbul, din 25 august

Avion Turkish Airlines. FOTO Turkish Airlines

Turkish Airlines a anunțat că introduce al treilea zbor pe săptămână între Constanța și Istanbul de la sfârșitul acestei luni.

Astfel, al treilea zbor de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța către Istanbul devine operațional din data de 25 august.

Frecvența zborurilor între Constanța și Istanbul ajunge astfel la trei zboruri pe săptămână: miercuri, vineri și duminică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*