Turismul de business ocupă hotelurile din Transilvania. Hampton by Hilton Târgu Mureș estimează un grad de ocupare de peste 70% pentru 2024

Hampton by Hilton Târgu Mureș

Oficialitățile din turismul românesc anunță în fiecare an creșteri de 10 – 15% a numărului de înnoptări în structurile de cazare din România, iar mare parte dintre acestea se datorează turismului de business care a umplut hotelurile din principalele orașe ale țării în timpul săptămânii.

Astfel, conform unor estimări făcute de hotelul Hampton by Hilton Târgu Mureș, una dintre cele mai noi investiții hoteliere din România, turismul de business va apropia hotelul de un grad ocupare de aproximativ 70% în timpul săptămânii, până la finalul anului 2024.

“Suntem un hotel nou inaugurat, cu lucrări ce au depășit 11 milioane de euro, și ne-am bucurat anul trecut de o primire călduroasă din partea comunității de business din Târgu Mureș care a reușit să ne aducă un grad de ocupare foarte bun încă din primele luni de la deschidere.” a declarat Gogolák Margit, co-proprietara hotelului.

Hampton by Hilton Târgu Mureș țintește spre turismul de business și cel leisure

Primul hotel de brand din Târgu Mureș, Hampton by Hilton se adresează atât celor care vin în oraș în interes de business, cât și celor care vor să se bucure de un sejur de relaxare și explorare aici. Acesta se află poziționat central, într-o zonă preferată adesea de oamenii de afaceri pentru întâlnirile de business, fiind și foarte aproape de principalele obiective turistice din oraș.

Clasificat la patru stele, cu o suprafață utilă de 5000 de metri pătrați, hotelul Hampton by Hilton dispune de 115 camere cu un design elegant, dotate cu tot ce este necesar pentru un sejur confortabil. Mai mult decât atât, hotelul dispune de bar, recepție, săli de conferință, un HUB, sisteme IT și de securitate, astfel încât să poate susține organizarea unor evenimente sau conferințe de până la maximum 140 de persoane.

Astfel, Hampton by Hilton devine destinația principală a celor care vor să organizeze evenimente corporate în Târgu Mureș, dar și a celor care doresc să se bucure de un sejur în oraș.

Târgu Mureș, orașul perfect pentru un city break în România

Situat în inima Transilvaniei, înconjurat de dealuri verzi, orașul s-a transformat într-o destinație-hit datorită diversității culturale și oportunităților turistice și de business.

Printre primele aspecte pe care le remarcă cei care vin pentru prima dată în Târgu Mureș se numără arhitectura orașului, în special a centrului vechi, unde pot fi admirate străduțe înguste pietruite, clădiri istorice, monumente precum Palatul Culturii și Turnul Prefecturii.

În plus, Târgu Mureș este cunoscut și pentru bucătăria sa tipic transilvană absolut delicioasă, un mix între bucătăria românească, cea maghiară și cea săsească.

Nu în ultimul rând, orașul este înconjurat de peisaje naturale pitorești, oferind oportunități nelimitate pentru activitățile în aer liber. Parcul Arini și Lacul Ursu sunt doar două dintre destinațiile preferate ale localnicilor și turiștilor pentru relaxare în mijlocul naturii sau pentru practicarea diverselor sporturi și activități recreative gândite pentru întreaga familie.

Iar pentru cei care vor să se bucure de un sejur confortabil în Târgu Mureș, indiferent că vin în oraș pentru afaceri sau relaxare, Hampton by Hilton este hotelul unde toate nevoile clienților sunt acoperite de fiecare dată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*