Trenurile de călători, spre și dinspre litoral, circulă cu tracțiune electrică între stațiile Fetești – Bărăganu, firul I

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare publice, informează că, trenurile de călători, spre și dinspre Litoral circulă, de la ora 02:15, cu tracțiune electrică între stațiile Fetești – Bărăganu (fir I).

În cursul nopții, la ora 02.10, personalul CFR SA a finalizat lucrările de remediere a deranjamentelor la linia de contact și a fost repus sub tensiune sistemul de alimentare cu energie electrică pe firul I, între stațiile Fetești – Bărăganu și pe trei linii din stația Fetești.

Astfel, de la ora 02:10, toate trenurile de călători spre și dinspre Litoral circulă între stațiile Fetești – Bărăganu, pe firul I, doar cu locomotive electrice, întârzierile pe magistrala București – Constanță reducându-se, astfel, la 10-15 minute.

Circulația trenurilor pe ruta directă București – Constanța și retur se desfășoară în condiții normale de trafic, până în zona stației Feteși, unde traficul feroviar este retrasat pe un singur fir de circulație pe porțiunea Fetești – Bărăganu, deoarece intervențiile în zona deraierii sunt încă în desfășurare.

Echipele de intervenție ale CFR SA acționează în continuare în stația Fetești cu personal propriu și utilaje de mare tonaj, pentru finalizarea tuturor lucrărilor necesare restabilirii traficului feroviar în condiții normale, pe ambele fire de circulație.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*