Top Talents România: 16 ani, 4000 de tineri cu potențial și 35 de parteneri de tradiție

Top Talents România

Top Talents România, cea mai mare conferință din țară pentru tinerii cu potențial, se întoarce cu o nouă ediție în această toamnă, pe 17-18 noiembrie, la InterContinental Athénée Palace Bucharest. Pe lângă sesiunile de keynotes și workshop-urile în cadrul cărora participanții vor afla numeroase informații valoroase de la lideri din diverse domenii de activitate, tinerii își vor putea găsi și jobul mult visat la una dintre companiile de top prezente la eveniment. Mai mult, de la Top Talents nu vor lipsi nici surprizele și premiile de neratat care vor transforma această experiență în una memorabilă.

În cei 16 ani de activitate, Top Talents a reușit să creeze o comunitate impresionantă de peste 4000 de tineri cu potențial. Pe lângă rezultatele academice excepționale pe care le obțin, aceștia se implică activ în diverse activități extracurriculare și proiecte internaționale care contribuie semnificativ atât la dezvoltarea lor profesională, cât și la cea personală. În cele 2 zile dinamice de networking din cadrul conferinței, profesioniștii de astăzi îi întâlnesc pe liderii de mâine, oferindu-le acestora din urmă o doză de inspirație și sfaturi importante care îi vor ghida în viitoarea lor carieră.

Top Talents se desfășoară și anul acesta în format exclusiv fizic pentru a putea facilita inspirația, networking-ul de calitate și oportunitățile de carieră fără bariere. Astfel, 200 de candidați vor avea șansa să interacționeze cu manageri de succes ai companiilor din Top 100 Most Desired Employers. Pe deasupra, aceștia vor avea acces prioritar la oportunități de carieră, precum programe de internship, programe de management trainee și poziții entry-level.

Participanții vor putea participa gratuit la Keynotes Sessions, Workshops și Q&A Sessions prin intermediul cărora vor afla poveștile de succes ale speakerilor români și internaționali care inspiră, pregătesc și dezvoltă următoarea generație de lideri. În cea de-a doua zi de eveniment va avea loc StartUp Competition, un concurs pe echipe creat pentru a simula un interviu de grup. Astfel, provocarea tinerilor va fi să găsească împreună idei inovatoare de business și, la sfârșit, să le prezinte în fața unui juriu format din reprezentanții companiilor.

Și, pentru că surprizele se vor ține lanț, tinerii vor avea șansa de a câștiga invitații la Electric Castle 2024 oferite de Lidl România, partenerul strategic al festivalului și partenerul principal al Top Talents.

Top Talents este dedicat proaspeților absolvenți de studii de licență sau masterat, cu rezultate academice deosebite. Totodată, un criteriu important în procesul de selecție este ca aceștia să fi luat parte la diverse programe de dezvoltare și activități extracurriculare, să fi fost membrii unor ONG-uri sau să fi participat la experiențe internaționale, precum Erasmus sau Work&Travel.

Tinerii care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să interacționeze cu reprezentanți ai unor companii de top, precum Lidl România, partenerul principal Top Talents, BAT Romania, JTI Romania, Michelin Romania, Ursus Breweries, Vodafone Romania, Austrian Business Agency – Work in Austria, Deloitte Romania, L’Oreal Romania și PRO TV.

Printre speakerii care își vor împărtăși cunoștințele valoroase în cadrul evenimentului se numără Adela Strakova, Social Entrepreneur, TedX Speaker & Certified Coach, Simona Stavrositu, Director @ Micheline Corporate & Business Shared Services Bucharest și Vanya Panayotova, Manager General @ L’Oréal Romania.

Cei care vor să ia parte la o experiență premium de învățare și dezvoltare se pot înscrie la TOP Talents pe Inscrie-te la Top Talents ’23 – Top Talents Romania (hipo.ro) până pe 13 noiembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*